2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Külföld

Halálos áldozatai is vannak az iráni földrengésnek

Legalább hárman meghaltak és több mint 800-an megsérültek a hét végén az iráni Nyugat-Azerbajdzsán tartományban történt, 5,6-os magnitúdójú földrengésben - jelentette vasárnap az IRNA iráni állami hírügynökség Mohammed Szadeg Motamedijan tartományi kormányzó bejelentésére hivatkozva.

  • Halálos áldozatai is vannak az iráni földrengésnek

A tájékoztatás szerint a rengések nyomán többtucatnyi településen számos épület megrongálódott. A földmozgások a legsúlyosabban Hój városát érintették.

Pír Hosszein Kolivand, Vörös Félhold mentőszolgálat iráni központjának vezetője azt mondta, jelenleg 30 embert ápolnak kórházban.

A török-iráni határ vidékéről szombaton jelentettek földrengést, melynek epicentruma Nyugat-Azerbajdzsán tartomány székhelye közelében volt, tíz kilométeres mélységben.

A tartományban a múlt héten is rengett a föld, akkor 5,8-a erősségű földmozgást jelentettek innen.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!