Újra elérhetővé vált Bayer Zsolt Facebook-oldala

Lapunk publicistájának este állították vissza a Facebook-elérhetőségét.

2023. 03. 29. 19:13
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Valószínűsíthetően azért tiltotta le a Facebook Bayer Zsolt oldalát, mert mostanság nagyon sok poszt jelent meg, amelyben a Biden-kormányzatot és a Demokrata Pártot kritizálta a publicista 

– közölte a publicista közösségi oldalának adminisztrátora. Mint mondta: már többször is szenvedtek el korlátozásokat, 10, 20, sőt 30 napra is. Mostanában az oldal végig pirosban volt, amit azt jelenti, hogy a bejegyzések nem tetszettek a Facebooknak – tette hozzá. Felidézte, ma reggel arra ébredt, hogy letiltották az oldalt, és nagyon úgy néz ki, a visszaállítására csak nagyon kevés esély van. Fellebbezést már tettek, de választ még nem kaptak.

– Nem ez az első ütés, amit a publicista a Facebooktól kapott, de a harcot tovább folytatják, hogy eljussanak a jobboldali hírek és cikkek az emberekhez – jelentette ki az adminisztrátor.

Friss hír, hogy ma 19 óra körül a Facebook visszaállította az oldalt. Mint az adminisztrátor elmondta: konkrét indokot nem mondtak a tiltásra, csupán a közösségi elvek megsértését rótták fel, de úgy tűnik, fellebbezésük sikeresnek bizonyult, így ismét elérhető az oldal.

Borítókép: Bayer Zsolt (Fotó: Katona Vanda)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.