Meglepő dolgot árult el a kisfiú, akinek nem jutott kabát a magyar–bolgár Eb-selejtezőn

Kívülről úgy tűnhetett, a gyermekeket a hűvös időjárás jócskán megviselte.

Magyar Nemzet
2023. 03. 30. 7:05
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem akármilyen élményben részesültek hétfőn este a veszprémi Szilágyi Erzsébet Általános Iskola tanulói: a Bozsik-intézményi program keretében bekísérhették a válogatott labdarúgókat a Magyarország–Bulgária Eb-selejtező mérkőzésre – írja a Veszprémi Hírportál, a Vehír.hu.

Kívülről úgy tűnhetett, a gyermekeket a hűvös időjárás jócskán megviselte; volt egy fiatalember, akinek kabát sem jutott, ugyanis a bolgárok kapusa, aki előtt állt, nem viselt pluszruházatot, így nem tudott mit ráteríteni. A kisfiút Palotai Nándornak hívják, tizenegy éves, negyedik osztályos tanuló.

Nándi, meglepő módon úgy fogalmazott, egy pillanatig sem fázott, hetek óta készült már öccsével, Bálinttal az emlékezetessé vált mérkőzésre.

– A kisöcsém, Bálint és én is meghívást kaptam a mérkőzésre. Három hétig úgy aludtunk el és ébredtünk fel, hogy csak erre az alkalomra vártunk. Nagyon jól éreztük magunkat! A teljes felszerelést, amiben kint vonultunk, haza is vihettük. Abban aludtunk, másnap a mezben mentünk iskolába. Kaptunk finom vacsorát is és a találkozót egy külön szektorban tekinthettük meg – nyilatkozta Nándi a Vehír.hu-nak.

Nándi hozzátette, azóta több helyen is azt kellett olvasnia az interneten, hogy állítólag tüdőgyulladást kapott, pedig erről szó sincs. Elmondta, anyukája és apukája is nagyon büszke rá, azóta is lelkesen jár edzésre, hogy egyszer maga is válogatott labdarúgó lehessen.

Borítókép: kép az Eb-selejtezőről (Fotó: Vehír.hu)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.