2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

CPAC Magyarország 2024 09:00

Kék hírek

A rendőrök is sokkot kaptak: holtan találták a 8 éves fiút és anyukáját az út szélén

Rendőrségi információk szerint egy erőszakoskodó férfi áldozatává váltak.

  • A rendőrök is sokkot kaptak: holtan találták a 8 éves fiút és anyukáját az út szélén

A rendőrök is sokkot kaptak, amikor az út szélén hagyott kidobott kanapéban egy fiú és az édesanyja holttestét találták meg. A hatóságok úgy vélik, hogy anyát és fiát napokkal korábban, július 31-én ölték meg, majd másnap a kanapéba gyömöszölték őket.

Joicimeire Conde Cardosót a kanapé alatt, az iskolás fiút pedig a kanapé háttámlájában találták meg. Állítólag több jel is arra utal, hogy a gyanúsított egy lakóházban bántalmazta áldozatait, de hogy miből gondolják ezt, nem részletezték. Azt még egyelőre vizsgálják, hogy a támadónak volt-e segítője.

A Mirror információi szerint az 55 éves Benjamin de Araujo került gyanúba a 39 éves Joicimeire és fia halálával kapcsolatban. Miután kiderült, a nő korábban bántalmazás miatt feljelentést tett ellene. A rendőrök már le is tartóztatták.

A férfi azonban tagadta a korábbi vádakat és a mostaniakat is, sőt azt állította: Joicimeire okozta a zúzódásokat magának. A tárgyalását augusztus 19-re tűzték ki.

 

Brazília a világ egyik legmagasabb gyilkossági rátájával rendelkezik: a jelentések szerint 100 ezer lakosra 27,38 gyilkosság jut. Mindezt annak ellenére, hogy az országban a gyilkosságok száma összességében 7%-kal csökkent 2021-ben.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Már érik a szamóca, jó termés várható

Már érik a szamóca, jó termés várható

A fűtött és fűtetlen fóliasátrakban már érik a magyar szamóca, május elején a szabadföldi ültetvényeken is megkezdődhet a szüret. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Magyar Zöldség Gyümölcs Szakmaközi Szervezet (FruitVeB) csütörtökön kiadott körképe szerint az idén kiegyensúlyozott termés várható.
13 éves lányt molesztált, őrizetbe került

13 éves lányt molesztált, őrizetbe került

Egy baranyai lakásotthon nevelője tett bejelentést a rendőrségen április 21-én arról, hogy egyik neveltjük az előző éjszakát egy ismeretlen férfival Baranyajenőn töltötte. A 13 éves lány elmondása szerint akarata ellenére a férfi fogdosta és szexuálisan molesztálta őt.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!