Itt a Fehér Ház Nemzetbiztonsági Tanácsának véleménye: Putyin undorítóan viselkedik

2022. november 29. 07:53

John Kirby szóvivő szerint a háború undorító.

2022. november 29. 07:53
null

Putyin cselekedetei „abszolút undorítóak” – fogalmaz John Kirby, az amerikai Fehér Ház Nemzetbiztonsági Tanácsának szóvivője. Minderről az Index számol be. A szóvivő szerint az orosz elnök „azt reméli, hogy az ukrajnai kritikus civil infrastruktúrára mért tömeges csapások megtörik az ukránok ellenállását, miközben

Hangsúlyozta: Putyin korábban az élelmet, a félelmet használta fegyverként, most pedig „a közelgő hideget használja arra, hogy ténylegesen

Nem mintha nem tett volna már korábban is csúnya dolgokat, de ezek a célpontok többnyire civilek. És megpróbálja térdre kényszeríteni az ukrán népet, mert az ukrán fegyveres erőket nem tudja térdre kényszeríteni” – fogalmazott Kirby, aki abban bízik, hogy ez nem sikerül.

Nyitókép: MTI/AP/Andrew Harnik

Kapcsolódó cikkek

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2022. november 29. 18:02
Egy háború mióta esztétikai kategória? Ki ez a futóbolond? Kirby Super Star.
Skulo
2022. november 29. 11:08
Az orosz állam majdnem 1000 éves, az amerikai kB 180 de sokkal több háborút csinált a világ ellen a saját hasznára feláldozva a fiait a pénz oltárán.
Saksafar
2022. november 29. 10:48
Putyin már csak azért is undorító, mert egyszer sem jutott eszébe felajánlani, hogy amerika nyugodtan bányássza ki ingyen az orosz földből, amire szüksége van, sőt az orosz aranytartalékot sem, hogy vigyék bármikor. Természetesen azt is ingyen. Micsoda undorító vezetők vannak.
bagira
2022. november 29. 10:45
Putyint Ámerika-brüsszeliták belehajszolták .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik