Csobot Adél legújabb képe felrobbantotta az internetet

Forrás: Csobot Adél/Instagram -
Csobot Adél házasság Istenes Bence utazás szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utóbbi időben többször lehetett hallani, hogy nincs rendben Csobot Adél és Istenes Bence párkapcsolata, azonban most már úgy tűnik: aggodalomra semmi ok.

Istenes Bence most ünnepelte a 35. születésnapját, így Adéllal és barátaikkal elutaztak Olaszországba, hogy megünnepeljék a jeles alkalmat. Adél a nyaralásról néhány képet is megosztott, amelyeken látszik, hogy szinte ragyognak a boldogságtól egymás oldalán.

Rajongóik még év elején kezdtek aggódni a pár miatt, amikor Bence nekiindult az El Caminónak, mivel úgy érezte, szüksége van arra, hogy rendbe tegye a lelkét.

A művorvezető néhány hete a Youtube-on futó műsorában beszélt arról, hogy egy kis szabadságra volt és van szükségük.

"Tíz éve vagyunk együtt Adéllal. Nekem szükségem van arra, hogy a monoton hétköznapokból kiszakadjak. Bele kell, hogy férjen, hogy elmész egyedül nyaralni, és egyedül, más energiákkal feküdjél le, mert ő már ugyanúgy fekszik mellettem tizedik éve" – mondta, majd azt is elárulta, hogy újrakalibrálta az életét. Végiggondolta, hogyan szeretné, hogy kinézzen egy napja, egy hete, de akár egy éve, sőt, az egész élete.

"Meghoztam ezeket a döntéseket és ezt mindenki elfogadja, aki nem, annak nincs helye az életemben, akár egy párkapcsolatban sem"– mondta Bence a műsorban, és azt is elárulta, hogy egyre több programot szervez a barátaival, sőt, eszébe jutott, hogy nyaralni is a családja nélkül menne, és újra végigjárná a zarándokutat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.