Újabb részletek a csecsemőrablásról: ide vihették a kis Kittit

Forrás: Twitter -
örökbefogadás csecsemő Ócsa csecsemőrablás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy mi is beszámoltunk arról, a rendőrség egy öt hónapos kislány eltűnése miatt nyomoz, akit leendő örökbefogadói ismeretlen helyre vittek.

Szabó Kittiről lemondott az édesanyja, egy brit féfi és afgán felesége akarták örökbefogadni. A kislányt Ócsán helyezték el egy hivatásos nevelőszülőnél, a házaspár tőle kérte ki a kislányt karácsonykor. Azóta nem lehet elérni a külföldi házaspárt, ismeretlen helyre távoztak.

Illusztráció Forrás: Twitter


A Magyar Nemzet most azt írja, hogy Budapest Főváros Kormányhivatala nem ad tájékoztatást a kisbaba ügyében, arra hivatkoztak, hogy nem adhatnak tájékoztatást a sajtónak egyedi gyámhatósági ügyekben. A kis Kitti ügyében nem indult büntetőeljárás, sem a külföldi házaspár ellen, sem a gyermeket kiadó gyám ellen nem tettek feljelentést, így az angol férfi és felesége ellen körözést sem tud kiadni a rendőrség. A lap értesülései szerint a házapár Angliában él, valószínűleg ott nevelik most a kislányt.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.