Nagy pusztítást okozott a viharos szél: akadozik a közlekedés a kidőlt fák miatt

Forrás: Thinkstock -
vihar vasút közlekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zirc és Veszprém, valamint Dombóvár és Kaposvár között vonatpótló autóbuszok közlekednek, az M1-es autópálya Hanság pihenőjét pedig mindkét irányban lezárták fakidőlések miatt - közölte a Mávinform és az Útinform szombat délelőtt.

A Mávinform közösségi oldalán tájékoztatott arról, hogy szombat reggel fakidőlés miatt leszakadt a felsővezeték Dombóvár alsó és Csoma-Szabadi között. A helyreállítás délre várható, ezért Dombóvár és Kaposvár között pótlóbuszokat állítanak forgalomba.

A viharos szél miatt akadozik a közlekedés Forrás: Thinkstock


Az átszállások miatt a Dombóvár-Gyékényes vonalon 60-90 perccel hosszabb eljutási időre kell számítani - hívták fel a figyelmet. Szintén fakidőlés miatt a Bakonyban is vonatpótló autóbuszok közlekednek a Győr-Veszprém vonalon, Zirc és Veszprém között - írta a Mávinform egy másik bejegyzésben.

Az Útinform tájékoztatása szerint az M1-es autópálya lébényi szakaszán, a 150-es kilométerszelvényben lévő Hanság pihenőt mindkét oldalon lezárták, mivel a viharos erejű szél egy nagyméretű fát rádöntött az elektromos vezetékre, és ezért szünetel az áramszolgáltatás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.