RETRO RÁDIÓ

Mit keres Lajcsi ebben a félmilliárdos luxusvillában? Lehull a lepel!





Eddig a környéken élők számára sem volt világos, hogy a zenész tulajdonában áll az ingatlan, amitől most szabadulni próbál.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.02.05.
Módosítva: 2023.02.05.
luxusvilla Galambos Lajos eladás

Titokzatos villát árul Galambos Lajcsi. A csaknem félmilliárd forintot érő ingatlan Buda egyik exkluzív részén található, és már napok óta kint virít rajta az „Eladó” tábla. „Rendszeresen az utcában szoktam sétáltatni a kutyámat. Munkásokat mindig láttam, ám néhány napja feltűnt az is, hogy eladó. Fogalmam sem volt, ki a tulajdonos, amíg péntek délelőtt meg nem láttam a bejáratnál Galambos Lajost és egy másik embert” – mesélte a Blikk olvasóriportere

Eddig nem volt ismert, hogy Lajcsi birtokában van a luxusvilla. (Fotó: Markovics Gábor)

„Valóban enyém a villa, több mint egy évvel ezelőtt vásároltam, mert elhatároztam, hogy ide költözöm a gyermekeimmel, hiszen több önálló lakrészt is ki lehet alakítani a hatalmas házban” – mondta a lapnak a trombitás. „Nem titok, amiatt vettem Budapest ezen részén, mert itt nagyon jó a levegő, márpedig a fulladásos betegségemnek az a legfontosabb. Nyugalomra és békére van szükségem. Sok minden bánt, amiktől pszichoszomatikus betegségeim alakultak ki, de szerencsére ezek kezelése már folyamatban van.” Arra a kérdésre, jelenleg hol él, gondolkodás nélkül azt a választ adta, hogy változatlanul a boldogasszonypusztai birtokán, amit egyébként szintén árul.

„Én mindenhol jól érzem magam, ez nem földrajz függvénye. Ha vevőre talál ez a villa, már meg is van, mit vásárolunk az érte kapott pénzből. Kinéztünk egy szép belvárosi ingatlant, amely alkalmas a két fiam számára otthonnak és irodának is. A nagyobbik diplomata-közgazdásznak készül, míg a kisebbik jogásznak. A kislányom, Bogika dizájntervezéssel foglalkozik, jelenleg Magyarország legnépszerűbb előadóinak tervez ruhákat. Neki is lesz ott bőven hely…”

Hogy mennyiért árulja a sashegyi házat Lajcsi, nem akarta megmondani, de egy ingatlanforgalmazásban jártas szakember szerint egy ilyen önálló, többgenerációs családi villa ára ezen a zöldövezeti, exkluzív környéken egészen biztosan meghaladja a 400 millió forintot. „Megváltoztak a dolgok, másképp gondolok a jövőre, mint korábban, ezért adom el ezt a villát. Szeretném leszögezni, hogy ennek semmi köze a bírósági ügyemhez, egyáltalán nem igazak azok a híresztelések, hogy felszámolok és eladok mindent, aztán meg eltűnök. Sokszor jártam az elmúlt időszakban külföldön, sok lehetőségem lett volna kint maradni, de ilyen eszembe sem jutott. Engem a családom, a gyökereim és az emlékeim, minden ehhez az országhoz köt” – jelentette ki.





 





Ezeket olvastad már?
Hoppá: Palvin Barbi nekivetkőzött, özönlenek a kommentek

Hoppá: Palvin Barbi nekivetkőzött, özönlenek a kommentek

Megműtötték a TV2 dögös énekesét

Megműtötték a TV2 dögös énekesét

Itt a friss lista, ők a világ leggazdagabbjai

Itt a friss lista, ők a világ leggazdagabbjai

A Next Top Model Hungary versenyzője döntést hozott: Az volt a taktikám, hogy nem fogom elolvasni a kommenteket

A Next Top Model Hungary versenyzője döntést hozott: Az volt a taktikám, hogy nem fogom elolvasni a kommenteket

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás