Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Felrobbant a cukiságmérő Rácz Jenő és Kamilla baba új videójától - ezt látnod kell!

default user icon
MME
Rácz-Gyuricza Dóra legújabb videója felrobbantotta a cukiságmérőt! A felvételen Rácz Jenő séf igazán emberi oldalát mutatja meg, ezt az autóban készült felvételt neked is látnod kell Kamilla babáról és az apukájáról.

Tündéri videót osztott meg követőivel az Instagramon Rácz Jenő séf felesége, Rácz-Gyuricza Dóra. A felvételen a sztárpár kislányukkal, a kéthónapos Kamillával utazott éppen valahova, amikoris a baba - ahogy az lenni szokott - máris az igazak álmát aludta a ringatásra kiválóan alkalmas autóban. A cukiságmérőt egyébként már ez a kép, a békésen szendergő Kamilla is kiakasztja, a jelenetet azonban tovább fokozza, hogy a Konyhafőnökben a szigorúságáról híres séf vezetés közben simogatja kislánya kezét.

Nem csoda, hogy Dóri odavolt a jelenetért, és "elolvadok tőlük, esküszöm" felkiáltással posztolta a meghitt családi pillanatokat. Természetesen nemcsak ő, hanem a követői is megvesztek az apa-lánya párosért. 

"Apa pici hercegnője. Csodaszép család vagytok! Gyönyörű pillanatok! Kicsi drága szépség! Apuka pedig nagyon cuki! Még vezetés közben is simogatni kell a pici lányt. Jaj, nagyon drága a kis Kamilla baba! Olyan jó látni Jenőkém, ahogy szeretgeted! Csodálatosak vagytok" - írták a videóhoz.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Rácz Jenőék kislánya, Kamilla 2022. április 14-én született meg, a vártnál pár héttel hamarabb, de tökéletesen egészségesen. A séf aznap el is késett a Konyafőnök forgatásáról, de ezt szerencsére mindenki elnézte neki. 

Azóta újabb örömhír érte a családot, ugyanis idén Rácz Jenő éttermét, a Rumourt választották az év éttermének.

Olvass még több érdekességet Rácz Jenőről:

Ezek is érdekelhetnek

Friss