Megszólalt Kucsera Gábor titkos szeretője: "Különlegesnek éreztem magam, hogy kellek neki"

Forrás: TV2 Sajtószoba -
házasság Tápai Szabina válás Kucsera Gábor megcsalás szerető szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régóta küzdöttek házasságuk megmentésével, ám végül nem jártak sikerrel. Tápai Szabina és exsportoló kedvese, Kucsera Gábor tíz év és három közös gyermek után döntöttek a szakítás mellett.

Amióta kiderült a válás híre, azóta egyre durvább dolgok látnak napvilágot, és azt Tápai Szabina is beismerte, hogy férje hűtlen volt hozzá. A Blikket ráadásul nemrég felkereste egy nő, aki azt állítja magáról, hogy ő volt Kucsera Gábor titkos szeretője. A hölgy a húszas évei elején járt, amikor az élet összesodorta az exkajakossal, és pontosan tudta róla kicsoda, és milyen a családi állapota.

– mondta a neve elhallgatását kérő hölgy a Blikknek. A lap információi szerint a viszony hónapokon át tartott és nem sikerült titokban tartani Tápai Szabina előtt, de az egykori kézilabdázó szemet hunyt férje nőügyei felett, mert bízott abban, hogy Kucsera végül abbahagyja a kalandozást.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor Forrás: TV2 Sajtószoba

"Szabina hamar rájött, hogy a férjének viszonya van, többször látta az üzenetváltásainkat, hallott részleteket a telefonbeszélgetéseinkből, de aztán Gábor mindig megígérte, hogy mindent felszámol, a felesége pedig reménykedett. Szerintem Gábor igazán sosem akart megváltozni, még ha meg is próbálta" – mondta az egykori szerető, aki rájött, nincs közös jövője Kucserával, aki szerinte más lányoknak is csapta a szelet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.