Egy hét után kirúgták új munkahelyéről Joshi Bharatot

munkahely műsorvezető kirúgás Joshi Bharat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hét után elveszítette munkahelyét Joshi Bharat, aki az évek alatt rengeteg dolgot kipróbált. 

A TV2 egykori arca, Joshi Bharat tavaly év végén magánélete miatt került a címlapokra. Az egykori tévés három évtized után, tavaly ősszel vált el feleségétől, majd nem sokkal később beleszeretett Mészáros Lőrinc exfeleségébe, Kelemen Beatrixba.

Bár a románc nem tartott sokáig, és pár hónappal később már a szakításról pletykáltak, később már arról szóltak a hírek, hogy Joshi visszavonult a nyilvánosságtól. Joshi Bharat a a Palikék Világa by Manna Hová tűnt? című műsor vendége volt. A műsorvezető őszintén mesélt arról, hogy élete során rengeteg dolgot csinált: dolgozott már bábszínészként, sorselemzőként és műsorvezetőként is, sőt, egyszer egy bankban dolgozott pénztárosként.

"Egy hét múlva kirúgtak! A bankba pénztárosnak vettek fel, pont engem. A legalkalmatlanabb embert. Pénzt kellett kiadni, venni. És ott mindig fel kellett írni, nem volt számológép. Egy hét alatt már olyan zűrzavar lett ott"

- mondta az egykori műsorvezető.

Legutóbb Alekosz akadt ki Joshi visszatérése miatt, ő azt nyilatkozta, hogy ha egyszer visszavonult, maradjon is ott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.