RETRO RÁDIÓ

„Ez a nő maga a megtestesült igénytelenség!” - Berki Mazsit most a kinézete miatt szedik szét a kommentelők





Berki Mazsi nem csak 75 milliós autóval közlekedik, hanem a legdrágább boltokban is vásárol.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.10.02.
Luxusgyász

Ahogyan azt a Metropol is megírta Berki Mazsira ismét rátalált a szerelem, egy vidéki egyedülálló édesapa, Zoltán személyében. A férfi sikeres vállalkozó, így nemcsak lelki, hanem anyagi támaszt is tud nyújtani az özvegynek. Legutóbb Mazsit legutóbb egy 75 milliós luxusterepjáróban fotózták le, ahogy elhagyja a TV2 székházát, most pedig a Redditre került fel egy fotó - adta hírül a Bors.

Mazsit egy szemfüles olvasó az Andrássy úton kapta le, amint kilépett egy luxus divatüzletből, természetesen nem üres kézzel. Új szerelme mellett úgy tűnik, elfelejtheti az anyagi gondokat Berki Krisztián özvegye. Nos, a kommentelők eléggé határozottan és egyértelműen nyilvánítottak véleményt. „Hidegen hagy a nő, de nem azon kínlódott a közelmúltban, hogy anyagi nehézségek blabla?” - írja valaki. „Mintha csak a sarki boltba ugrana le olyan ez a szett. Csoda, hogy beengedték a Vottyonba.”- tette hozzá más.

A legtöbben Mazsi kinézetét vették célba: „Ez a nő maga a megtestesült igénytelenség! Katasztrófa mennyire proli ahogy fel tud öltözködni a haja pedig rendszerint zsíros vagy meg sincs fesulve” - írta egy „jóindulatú” kommentelő. Ennél persze sokkal keményebb beszólásokat is kapott, csak azt már végképp nem bírja a nyomdafestékünk.

Berki Krisztián édesanyja kiakadt Mazsira

Korábban Berki Kriszián édesanyja „bicskanyitogatónak” nevezte Mazsi viselkedését, amiért ennyire korán eldobta az özvegyi fátylat, ráadásul elment egy táncos műsorba is szerepelni, ahonnan videm videókat osztogatott.

„Senki sem akarja, hogy élete végéig egyedül legyen, de az, amit művel, bicskanyitogató!” – mondta alig több mint egy hete a Borsnak indulatos hangon Júlia asszony, majd így folytatta: „Sokszor én szégyellem magam, ahogy megyek az utcán és látom az emberek tekintetében a sajnálatot irányomban… A szívem megszakad! Ez a nő úgy viselkedik, mintha Krisztián soha nem létezett volna. A fiam sírján még meg sem száradtak a virágok„ - mondta a felháborodott édesanya.





Ezeket olvastad már?
Hoppá: Palvin Barbi nekivetkőzött, özönlenek a kommentek

Hoppá: Palvin Barbi nekivetkőzött, özönlenek a kommentek

Megműtötték a TV2 dögös énekesét

Megműtötték a TV2 dögös énekesét

Itt a friss lista, ők a világ leggazdagabbjai

Itt a friss lista, ők a világ leggazdagabbjai

A Next Top Model Hungary versenyzője döntést hozott: Az volt a taktikám, hogy nem fogom elolvasni a kommenteket

A Next Top Model Hungary versenyzője döntést hozott: Az volt a taktikám, hogy nem fogom elolvasni a kommenteket

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás