RETRO RÁDIÓ

Majdnem agyonnyomta testével áldozatát a női szexragadozó





Furcsa per kezdődött az angliai Southampton bírósága előtt. A fiatal, 30 éves főiskolai hallgató Imogen Brooke-ot azzal vádolják, hogy megerőszakolt egy férfit.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.10.02.
a nem az nem

A statisztikák alapján az esetek elsöprő többségében nők válnak szexuális erőszak áldozataivá, itt azonban éppen az ellenkezője történt. Az Imogen Brooke nevű hölgy – akinek testalkatáról lesz még szó, hiszen az ügy szempontjából rendkívül fontos – egy társkereső oldalon ismerkedett meg áldozatával, akinek nevét személyiségi okok miatt nem hozták nyilvánosságra.

A hölgy, aki 100 kilónál is többet nyomott a mérlegen, aznap este rendkívül ittas és begerjedt volt, örült, hogy valaki fogadta a közeledését a randioldalon. Frissen megismert partnerével felmentek a nő lakására, ettől kezdve eltérő a két fél története. A férfi szerint Brooke szinte azonnal az ágyra döntötte és rámászott, miközben ő tiltakozott, ez azonban a nő egyik fülén be- a másikon meg kiment. Állítólag elhangzott az is az ifjú hölgy szájából, hogy „Te nemet mondasz nekem, de érzem, hogy más szerved nem”.

Forrás: Pixabay

A légyott másnapján azonban a férfi a rendőrségen feljelentette Brooke-ot, mondván a nő megerőszakolta, és a szex hevében majdnem agyonnyomta őt, ráadásul a The Sun beszámolója alapján olyan harapásnyomokat hagyott a nyakán, hogy az elsőre komoly fojtogatásnak is beillik. Erről a harapásnyomról egyébként maga a nő készített fotót, amit másnap elküldött a férfinek. Brooke ugyanakkor úgy emlékszik, hogy semmiféle erőszak nem történt és az ágyon nagy egyetértésben csókolóztak. Aztán ő kiment a konyhába, mert éhes volt, mire visszaért, a férfi már édesdeden aludt.

Azt, hogy mi az igazság, a bíróságnak kellene kiderítenie. Csak abban reménykedhetünk, az eset rekonstruálására nem lesz szükség. Brooke kisasszony természetesen minden vádat tagad – erről már a helyi lap, a HampshireLive írt.

 

 





Ezeket olvastad már?
Szerelem a levegőben: mágikus együttállás segít bevonzani a kiszemeltedet

Szerelem a levegőben: mágikus együttállás segít bevonzani a kiszemeltedet

A hideg csak a kezdet: pánikrohamokat hoz az időjárás

A hideg csak a kezdet: pánikrohamokat hoz az időjárás

A Mészáros Csoport megvásárolta a híres babaáruházláncot

A Mészáros Csoport megvásárolta a híres babaáruházláncot

Rettenetes: betonkeverő végzett egy férfival – Sokkoló részletek

Rettenetes: betonkeverő végzett egy férfival – Sokkoló részletek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás