Létrehozva: 2022.11.25.
Módosítva: 2022.11.25.

Jön a Nyúl éve: Sikereket és pénzesőt ígér 2023-ra a kínai horoszkóp

A nyúl a szerencse és a türelem szimbóluma, így sok bizakodásra ad okot a jövő esztendő. A Nyúl éve a legtöbb csillagjegynek békességet és növekedést jósol.

Bár még el se búcsúztattuk a 2022-es évet, sokan kíváncsiak rá, hogy mit tartogat a jövő év; főleg, hogy 2023 a Nyúl éve lesz a kínai horoszkóp szerint, ez pedig rengeteg pozitív változást is hozhat a csillagjegyek életébe. A kínai újév január 22-én kezdődik, és 2024. február 9-én ér véget. A türelem nagyon fontos lesz a jövő évben, hiszen a kínai asztrológiában a nyúl a türelem és a szerencse jelképe. Ezért nagyon fontos, hogy bármilyen gyorsan is szeretnénk sikereket elérni, érdemes hideg fejjel meghozni a döntéseket, hiszen a Nyúl éve csak azokra hoz szerencsét, akik nem mennek fejjel a falnak. Nézd meg, számodra mit tartogat jövőre a kínai horoszkóp; ehhez mindössze a születésed évét kell megkeresned!

Minden csillagjegynek szerencsét és bőséget hoz a Nyúl éve.
Az élet minden területén bőséget ígér a Nyúl éve. Fotó: artshock / Shutterstock

Patkány

születési év: 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008

Az élet legtöbb területén boldogságra és szerencsére számíthat: a szerelemben szárnyakat kap, ha egyedül él, ebben az évben szinte biztos, hogy rátalál a szerelem. Munkájában előrelépés vár rá, ami elismeréssel és anyagi helyzetének javulásával is járhat. Ebben az évben sokkal könnyebben kezeli majd a pénzt, mint korábban.

 

Bivaly

születési év: 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009

Megerősödnek és elmélyülnek a szeretetkapcsolatai, legyen az barátság, családi kötelék vagy szerelmi kapcsolat. A munkahelyén fennakadásokra számíthat, de év végére minden tisztázódik, és végre azt csinálja, amit szeret. A pénzre azonban vigyáznia kell egész évben, mert ha túlköltekezik, abból komoly gondjai adódhatnak.

 

Tigris

születési év: 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010

Párkapcsolatában előrelépés, elköteleződés várható, munkájában és pénzügyei terén pedig gyarapodást jósol a kínai horoszkóp. A Nyúl éve számtalan lehetőséget tartogat, rengeteg új embert fog megismerni, akik által előrejuthat a karrierjében. Az egészségére érdemes jobban vigyáznia, mint máskor.

 

Nyúl

születési év: 1951, 1963, ,1975, 1987, 1999

Az első negyedévben csodákat él majd meg a szerelemben, de ha házas, akkor találkozhat kihívásokkal. A csillagállások neki kedveznek, ha a karrierről van szó, de ebben az évben nem érdemes még váltania, fontos, hogy türelmesen várja ki a lehetőséget. Rengeteg pénzt fog keresni, de ha nem vigyáz, könnyen el is veszítheti.

 

Sárkány

születési év: 1952, 1964, 1976, 1988, 2000

Szerelem terén kettős arca lesz a 2023-as évnek: akik házasságban, élettársi kapcsolatban élnek, végre tökéletes harmóniára találnak a párjukkal. De aki most kezd új párkapcsolatot, annak adódhatnak komoly nehézségei a párjával. A magányos Sárkányok viszont rátalálhatnak a lelki társukra. Közben a kemény munka végre meghozza a gyümölcsét fizetésemelés vagy előléptetés formájában.

 

Kígyó

születési év: 1953, 1965, 1977, 1989, 2001

Tele lesz kellemes meglepetésekkel és pozitív változásokkal a Nyúl éve, végre kifizetődik az eddigi kemény munkája. Romantikában sem lesz hiány ebben az évben, de sokszor a munka miatt nehéz lesz időt szánnia a kedvesére. Év közepén a versengő kollégák kicsit visszavethetik a fellendülést a karrierjében, érdemes óvatosnak lennie velük. Anyagilag viszont gyümölcsöző évre számíthat.

 

születési év: 1954, 1966, 1978, 1990, 2002

Ha képes lesz megtartani a pozitív hozzáállását, szerelmi életében fantasztikus eseményekre számíthat; ha még keresi az igazit, akkor nyáron jó eséllyel meg is találja. Év elején a munkában lehetnek nehézségek, de ha ezeken átlendül, villámgyors fellendülésre számíthat. Pénzügyei hullámzóan alakulnak, felváltva lesznek bőséges és ínséges hónapok, érdemes megtakarítást kezdenie.

 

Kecske

születési év: 1955, 1979, 1991, 2003

A Nyúl éve tartogathat számára nehézségeket, de ezek a kihívások csak megerősítik az önbizalmát és az optimizmusát. A szerelemben óvatosnak kell lennie, figyelnie kell arra, nehogy megfojtsa a partnerét a ragaszkodásával. Ha a munkájában keményen odateszi magát, a jutalma nem marad el. Anyagilag mégis kihívásokkal küzdhet, ha nem elég óvatos: fontos, hogy ne költsön felesleges dolgokra, és ha befektetést tervez, alaposan fontolja meg, mibe teszi a pénzét!

 

Majom

születési év: 1956, 1968, 1980, 1992, 2004

Békés és boldog év vár rá, végre rászánja magát olyan változásokra, amiket évek óta halogat. Ha meglépi őket, az egész életében pozitív változásokat tapasztalhat. Ha egyedül él, a szerelmet is megtalálhatja, de fontos, hogy ne sürgesse önmagát, a megfelelő ebben meg fog érkezni a megfelelő időpontban. Munkájában sikerekre számíthat, ha szem előtt tartja a céljait. Anyagilag is stabilitásra számíthat, ha türelmes és megfontolt lesz a pénzügyek terén.

 

Kakas

születési év: 1957, 1969, 1981, 1993, 2005

Egyszer fent, egyszer lent – ezt tartogatja a Kakasnak a Nyúl éve. A tartós kapcsolatban élőknek meg kell tanulniuk megteremteni az egyensúlyt a munka és a magánélet között, különben komoly veszekedésekre számíthatnak. Az egyedülállók számára eljöhet a szerelem, amennyiben készen állnak megnyílni egy másik ember felé. Aki azt tervezi, hogy állást változtat, várja ki az év végét. Anyagilag nem lehet oka panaszra, de csak akkor, ha addig nyújtózkodik, ameddig a takarója ér.

 

Kutya

születési év: 1958, 1970, 1982, 1994, 2006

Egész évben kedvezők lesznek számára a csillagállások, jobb, ha felkészül a sikerre, bőségre és szerencsére! A szerelemben érdemes kimozdulnia a komfortzónájából akkor is, ha egyedül van, és akkor is, ha párban. Idén komoly bevételekre számíthat, ha megőrzi a vállalkozókedvét, de a munkahelyén néhány kihívás türelemre inti. Anyagi helyzetére nem lesz oka panaszkodni, de az egészségére vigyáznia kell, itt az ideje életmódot váltani!

 

Disznó

születési év: 1959, 1971, 1983, 1995, 2007

A Nyúl évében mindent megkaphatnak, amiről eddig csak álmodoztak. A szerelemben fontos, hogy adjon minél többet a partnerének, tegye boldoggá, mert csak így erősödhet a kapcsolatuk. Ha egyedül él, váratlanul egy romantikus tündérmesében találhatja magát. Munkahelyén értékelik a kemény erőfeszítéseit, de új vállalkozásba nem érdemes most kezdenie, a csillagok veszteséget jósolnak, ha így tesz. Érdemes kerülnie a stresszt és a feszültséget, ha szeretné megőrizni az egészségét: jógázzon, meditáljon, fogyasszon egészséges ételeket.


 


 


 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Meghallgatta tanúként Varga Juditot az ügyészség

origo.hu

Berki Mazsi először jelent meg nyilvánosan a barátjával

borsonline.hu

"Szerintem kritikán aluli" - óriási balhé robbant ki Balázsék műsora miatt

magyarnemzet.hu

Így omlik össze a hatalmas híd, miután nekimegy egy nagy hajó + videó

ripost.hu

„Tíz százalék esélyt adtak Petinek a túlélésre” - köhögött, majd mindkét lábát amputálni kellett

hirtv.hu

Megtalálta az ukrán szálat az orosz Nyomozó Bizottság a krasznogorszki terrortámadással kapcsolatban

origo.hu

Megyeri Csilla reagált a szakításáról szóló pletykákra

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. március 23.: az Oroszlán megkönnyebbül, a Nyilasnak komoly felismerései vannak

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

3 előre elkészíthető, isteni saláta a húsvéti asztalra

ripost.hu

„7 évvel az esküvő végre gyermekünk születhet, de a feleségem olyan kéréssel állt elő, hogy felmerült a válás”

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Sorsfordító lesz a tavasz, ezekre a csillagjegyekre nagy lehetőség vár

EZO

Ezekre a csillagjegyekre rátalál a boldogság nagypénteken

EZO

4 csillagjegy, aki áprilisban nagy változásokat él át a szerelemben és a karrierben egyaránt

EZO

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

EZO

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

EZO

Ennek az öt csillagjegynek hatalmas mázlija lesz húsvétkor

EZO

Ezt a 3 csillagjegyet áprilisban megjutalmazzák az égiek

EZO

Mérleg telihold: ez a 3 csillagjegy most tiszta lappal indulhat