Röhög az internet népe London nyomorult karácsonyfáján: "Hol a másik fele?"

divat és dekor Anglia Norvégia London karácsonyfa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
„Ajándék lónak ne nézd a fogát!” – szól a közismert mondás. Ha már a fogaknál tartunk, ennek a szerencsétlen fenyőfának láthatóan szüksége lenne néhány előnyös protézisre.

75 esztendős tradíciót követve a norvégok idén is küldtek karácsonyi fenyőt Angliának. A skandináv állam eredetileg a második világháború alatti támogatást köszönte meg ily módon a szigetország lakóinak, ám mostanság úgy tűnik, direkt szívatják az angolokat szánalmasabbnál szánalmasabb választásaikkal – szúrta ki az Index.

Az idei óriásfenyő még a tavalyinál is nyeszlettebb – viccesen meg is jegyezték a kommentelők, hogy valószínűleg kézipoggyászként adták fel, azért ilyen viharvert, míg mások alapvetően dicsérték a meglepetést, aztán megkérdezték, hogy mikor érkezik a másik fele.

Természetesen a mémgyár is fénysebességgel indult be: a kacagtató montázsok közül talán az a leglátványosabb, mely összehasonlítja a legújabb fenyőt 2008-as rokonával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.