Lakatos Márk nekiment G.w.M-nek: "Mi az, hogy nem ülhet le valaki a saját férje mellé egy asztalhoz?"

vita Lakatos Márk G.w.M
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
G.w.M lesz ma este Hajdú Péter vendége a Frizbiben. A rapper azt mondta az előzetesben, hogy a roma tradíciók szerint a nők nem ülhetnek oda a férfiak asztalához, amikor üzletről tárgyalnak, és ez pont annyira magától értetődő, mint az, hogy egy férfi sem vesz fel magassarkút. Ezekre a kijelentésekre reagált Lakatos Márk.

"Drága G.w.M báttya, én tudod, hogy kamellek téged, úgyhogy ezért is fáj, amikor ennyire össze-vissza beszélsz, mint legutóbb a Hajdú Petinél is. Először is, mi az, hogy nem ülhet le valaki a saját férje mellé egy asztalhoz? A nők miért ne ülhetnének egy asztalhoz a nagy, fontos, üzletelő, fú, de komoly férfiakkal? Miért, hát kik azok? Mondd meg őszintén, mennyivel több egy férfi, mennyivel többet tesz le egy asztalra, amihez odaül, mint az a nő, akinek ugyanannyi joga van 2023-ban ott enni és ott ülni? Százezer cigányasszony van, aki egyedül neveli a családját meg a gyerekeit, meg mit tudom én, hol van az ura, az miért ne ülhetne és üzletelhetne egy asztalnál bárkivel is? A másik pedig az, hogy mi az, hogy egy férfi nem hordhat magassarkú cipőt? Hát tele van Andalúzia olyan cigány férfiakkal, akik flamenco-táncosok és magassarkúban tiperésznek. De ha épp egy piros tűsarkút van kedve valakinek fölvenni, attól még hidd el, hogy tud olyan okosakat mondani, hogy odafér azokhoz a nagyokos üzletelő férfiakhoz, akik nem engednek maguk mellé mást" - mondta TikTok-videójában Lakatos Márk.

@lakatosmarkstyle @GWMMUSIC_OFFICIAL ezt gondold végig újra!!! #womenpower#womenempowerment#csilagszóró#nekedbelegyen#nekedbe#fyp#fy#foryourpage#magyartiktok♬ eredeti hang - Lakatos Márk




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.