Tomán Szabina Árpa Attiláról: "A négy fal között nem volt macsó"

Árpa Attila kapcsolat Tomán Szabina macsó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tomán Szabina őszintén beszélt arról, milyen volt Árpa Attila a négy fal között a házasságuk idején.

Az üzletasszony a Geszti+ vendége volt, ahol elmesélt néhány részletet arról, hogy Árpa macsó stílusa mennyire nehezítette meg az érvényesülést számára az üzleti életben.

"Igen, volt szerencsém olyan emberrel élni, aki ezt a macsó stílust képviselte, de azért a négy fal között nem volt macsó. De persze nagyon sok olyan dolog van, amit végigkövettem, figyeltem: határidők, szerződések, számlázások, működések, munka... Neki is nagyon jó a munkamorálja" – mondta Tomán Szabina, majd arról is beszélt, hogy mi a véleménye arról, hogy sok modell, színésznő, énekesnő hozzámegy egy gazdag férfihoz, családot alapít, és onnantól visszavonultan él.

"Több dolog lehet: lehet, hogy nem kaptam meg azt a hálót az exférjemtől, hogy tényleg elhiggyem, a családért érdemes élni. Ez is lehet. Lehet az is, hogy mindig is a saját lábamon álltam, hiszen én voltam az első modellek egyike, aki külföldön dolgozott" – mondta Szabina.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.