Hoppá! Berki Krisztián tudhatott Mazsi új szerelméről?

Forrás: Berki Mazsi/Instagram -
gyász Berki Mazsi szerelem új kapcsolat Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még nincs egy éve, hogy elhunyt Berki Krisztián, felesége, Mazsi pedig egy új férfi oldalán találta meg a boldogságot. Többen azt pletykálják, hogy a médiaszemélyiség még élt, amikor kettejük románca elkezdődött.

A néhai médiasztár, Berki Krisztián özvegyének élete fenekestül felfordult férje elvesztése óta. Már korábban is a média és a kommentelők kereszttüzében állt, ám a tavaly májusi tragédia óta minden lépését figyelik, faggatják és ítélkeznek felette.

Berki Mazsit sokan támadták azért, mert szerintük nem gyászolta eléggé elhunyt férjét, majd azt vetették a szemére, hogy nyaralni ment, később pedig az volt a kommentelők "baja", hogy ismerkedik, sőt rátalált a szerelem. Legutóbb Zanzibáron kapták lencsevégre új kedvesével.

Hoppá! Berki Krisztián tudhatott Mazsi új szerelméről? Forrás: Berki Mazsi/Instagram

Többen azt pletykálják, hogy Mazsi már akkor megismerkedett jelenlegi szerelmével, mikor férje, Krisztián még élt - erről egy neve elhallgatását kérő ismerős mesélt a hot! magazinnak.

További meglepő információkat Berki Mazsi és új kedvese kapcsolatáról a szerdán megjelenő hot! magazinban olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.