Katalin hercegné kitiltatná a királyi rendezvényekről Vilmos herceg állítólagos szeretőjét

kitiltás királyi család Katalin hercegné Vilmos herceg Rose Hanbury megcsalás pletyka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit sajtóban már tavaly év végén Vilmos herceget nem éppen jó színben feltüntető hírek láttak napvilgot: állítólag szeretője van, aki nem más, mint Rose Hanbury, felesége, Katalin hercegné egyik barátnője. 

A közösségi médiában a napokban ismét felkapták a hírt, és TikTok-videó szól arról, hogy Katalin hercegné állítólag azt követeli, hogy tiltsák ki Rose Hanburyt a királyi család minden rendezvényéről, amelyen ő is részt vesz.

Rose Hanbury Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/PA Images/Victoria Jones

Rose Hanbury 2009-ben ment feleségül a nála 23 évvel idősebb David Rocksavage-hez, aki Cholmondeley 7. márkija, és akivel két nappal azután kötötték össze az életüket, hogy bejelentették, ikreket várnak. A frigy tíz évig tartott, három gyermekük született, majd 2019-ben elváltak.

Ebben az időben fotózták le először együtt Vilmos herceget és Hanburyt, és akkor terjedt el a pletyka, hogy trónörökös hűtlen az akkor harmadik gyereküket váró Katalinhoz. Ezek már akkor is álhíreknek bizonyultak, ahogy a most felröppent, a kitiltásról szóló pletykákat is kizárólag egy megbízhatónak egyáltalán nem nevezhető forrástól lehet hallani - írja az Index.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.