Vénasszonyok nyara indián nyár október
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jövő héten még egy kicsit visszakacsint a jó idő. 

Vasárnap

A többórás napsütés mellett délután erősen megnövekszik a felhőzet, és főleg a Dunántúlon, valamint északon alakulnak ki záporesők. Az északnyugati szél nagy területen lesz erős. 16 és 21 fok között alakul a hőmérséklet. Hidegfronti hatás várható.

Hétfő

Felhőátvonulásokra számíthatunk, zápor csak néhol fordul elő. Továbbra is sokfelé lesz erős az északnyugati szél. 14 és 20 fok közé gyengül a nappali felmelegedés.

Forrás: 123rf.com

Kedd

Változóan felhős idő valószínű, eleinte réteg-, majd gomoly- és fátyolfelhőkkel. Nem lesz eső. Fokozatosan mérséklődik az eleinte még erős légmozgás. 17 fok körüli értékeket mérhetünk.

Szerda és csütörtök

Sok napsütés ígérkezik, fátyolfelhőkkel. Nem kell esőre számítani. A szél fokozatosan délkeletire, délire fordul és gyenge marad. Beköszönt a kellemes vénasszonyok nyara 20-21 fok körüli maximumokkal - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.