RETRO RÁDIÓ

Megdöbbentő bejelentést tett Szilágyi Liliána: nemcsak édesapja bántalmazta őt





Az Európa-bajnoki ezüstérmes úszó, aki édesapját, egyben korábbi edzőjét, Szilágyi Zoltánt azzal vádolja, hogy éveken keresztül testileg és lelkileg bántalmazta, most egy újabb gyerekkori sérelmét árulta el.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.10.04.
nehézségek

Szilágyi Liliána a Sunday Brunch vendége volt, ahol iskolás éveiről mesélt és ennek kapcsán elmondta, volt egy „elég érdekes” barátnője, aki nagyon sokat bántotta őt olyannyira, hogy pánikbeteg lett és el is jött az iskolából - írta meg a Bors.

„Egy elég beteg lány volt, meglepő módon olyan dolgokat csinált, amit még felnőttől sem nagyon hallottam, és pánikbeteg lettem”– mondta Liliána, akit lejáratott a barátnője, sőt még más is történt velem de ezt csak a könyvében akarja elárulni.

A húga nagyon érzékeny pont az életében

Később egy keresztény iskolába került, ahol elmondása szerint egy nagyon jó osztályközösség alakult ki. Ott jól ki tudott bontakozni, mindenkivel jóban volt. Az úszónő bevallotta, hogy nem engedte be az életébe a boldogságot, az úszásba menekült inkább, pedig a lelke mélyén érezte, nem ott lenne már a helye. „Nem tett boldoggá sosem. Plusz ez az egész helyzet, hogy eljöttem apámtól és a húgom ott maradt, nekem ez egy nagy fájdalompont. Hogy ameddig Gerda ott van, mennyire engedhetem meg magamnak… Ez is egy folyamat volt, hogy eljutottam odáig, hogy azzal tudok a legnagyobb példa lenni nemcsak a húgomnak, nemcsak önmagamnak, hanem mindenkinek, ha tudok egy rossz helyzetből kijönni és boldog lenni. Nemcsak megjátszani a boldogságot, mert azt is próbáltam, az eléggé látszódott szerintem” – mesélte. Szilágyi Liliána húga nem ért egyet vele, szerinte hamisak nővére vádjai Fotó: YouTube Liliána arra is válaszolt, mennyire fordul meg a fejében, amikor a közösségi oldalára posztol, hogy
„Minden nap, igen! Meg én nagyon kiskoromtól kezdve vezetek naplót, és amióta eljöttem, a naplóimat igazából neki dedikálom. Ha egyszer úgy alakul, hogy újra találkozunk, és leülünk, akkor meg fogja kapni, hogy Tessék, ez történt velem, hátha tud neki segíteni”– árulta el.

„Egy nőt igenis lehet verni”

A műsorban felmerült, hogy az apja, mint minta hogyan befolyásolta a későbbi párválasztását, kapcsolatait. Ennek kapcsán bevallotta, korábban volt egy kis apakomplexusa, de ez már elmúlt.
„Nagyon sokáig úgy gondoltam, hogy akkor férfi egy férfi, ha odacsap az asztalra és rendbe tesz engem, és . Mert egy nőt igenis lehet verni. Ez az elmúlt években hála az égnek nagyon sokat változott, mert alapvetően szerintem akkor jó egy kapcsolat, ha megengedett ugyanúgy minden” – fogalmazott Szilágyi Liliána. Hozzátette, párjaZsombor egy nagyon megbízható férfi, aki nagy biztonságot ad számára.

 





Ezeket olvastad már?
Fagyoskodni fogunk a héten, de van miért várni a hét végét

Fagyoskodni fogunk a héten, de van miért várni a hét végét

„Két vaginával születtem, de minden barátomnál a másikat használom, így ez nem megcsalás”

„Két vaginával születtem, de minden barátomnál a másikat használom, így ez nem megcsalás”

Anna csak ruhát szeretett volna a Shein-ről, azonban vér is járt a rendelése mellé – hátborzongató fotók!

Anna csak ruhát szeretett volna a Shein-ről, azonban vér is járt a rendelése mellé – hátborzongató fotók!

Holtan találták az 54 éves Zitát, egy férfivel találkozott halála előtt

Holtan találták az 54 éves Zitát, egy férfivel találkozott halála előtt

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás