Megszólalt a Nagy Ő új főszereplője: "Nem baj, ha szeret a pénzemért"

Forrás: Origo -
Jákob Zoltán nők pénz A Nagy Ő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nagy sikerű tavalyi évad után idén is visszatér a képernyőre a TV2 párkereső műsora, A Nagy Ő. Az olimpikon Tóth Dávid és a színész-rendező Árpa Attila után egy üzletember, Jákob Zoltán kegyeiért versengenek majd a nők.

Jákob Zoltán sokak számára lehet ismerős, ugyanis ő a Crystal Nails tulajdonosa. A milliárdos üzletember nemrég a Retró Rádió reggeli műsorának, a Bochkornak volt a vendége, ahol a műsorvezetők, Bochkor Gábor és Lovász László kérdésére elárulta, milyen nőt keres.

Jákob Zoltán Forrás: Origo

"Nem baj, ha szeret a pénzemért – mert egy nőnek azért van egy alapigénye arra, hogy jól éljen, hogy biztonságban érezze magát –, de ne csak ez érdekelje. Ne azon gondolkodjon, hogy legyen neki egy pasija, engem meg arra tart, hogy én eltartsam vagy jól tartsam, hanem velem együtt élje meg az élet dolgait, és szeressen is. A pénzt is szeresse meg engem is. Sőt, fordítva még jobb!" – idézte Jákob szavait a 24.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.