III. Károly övön aluli ütést mért Katalin hercegnére - olyat vesz el a walesiektől, melyhez okkal kötődnek

Wales ingatlan Katalin hercegné Vilmos herceg III. Károly kötődés
III. Károly király elkezdi leépíteni ingatlanportfólióját, és ennek áldozatául esik az a walesi nyaraló is, melynek kertjében Katalin hercegné a Vilmossal kötött házasságának napján ültetett el az angol mezei juharok közül hat darabot.

Károly király feladta 1,2 millió fontos walesi nyaralóját, mivel elkezdi leépíteni ingatlan portfólióját. A 2007-ben vásárolt Llwynywermod luxusparasztházat az uralkodó rendszeresen használta, amikor walesi herceg volt.

Katalin hercegné és a kis Lajos herceg Forrás: Getty Images/2023 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

Katalin hercegné és családja korábban szintén sok időt töltött az ingatlanban, ezért is ültettek Vilmossal az esküvőjükön a fák sugárútját képező angol mezei juharok közül hatot a ház kertjébe. Így a walesi hercegné számára az ingatlan nem csupán egy ház birtokkal, annak az ő szempontjából leginkább eszmei értéke van.

III. Károlyt azonban nem foglalkoztatják menye érzései, úgy gondolja, ha a birtokért - és más ingatlanjai eladásáért - kapott összegeket szállodákba fekteti, azzal a helyi turizmust erősíti - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.