Napi horoszkóp (2022. július 1.): A Mars és a Plútó fényszöge hoz vitákat, féltékenységet

Forrás: Thinkstock -
asztrológia napi horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem lesz könnyű a hét utolsó munkanapja... A Mars és a Plútó fényszöge hoz vitákat, féltékenységet, konfliktusokat a magánéletben is.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A Mars és a Plútó fényszöge hat a napi horoszkóp szerint, ami bizony hozhat hatalmi harcokat. A párkapcsolatban ezt sok konfliktushoz vezet, és sajnos a munkahelyeden sem úszod meg viták nélkül... Tudatossággal azért enyhíthetsz a szavaid élén.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Te egy olyan ember vagy, akire nem lehet ráfogni, hogy különösebben álmodozó volnál, vagy nem lennél képes reálisan látni a dolgaidat. Ha időnként mégis elragadnak az ideáid, az jó, mert új utakat, megoldásokat találhatsz!

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Valamilyen meglepetésben lehet részed a mai napon, aminek hatására úgy érzed, hogy nem is jársz, hanem valósággal lebegsz a föld felett. A társadat is vond be ebbe a nagyszerű állapotba! Oszd meg örömödet, ajándékodat, nyereményedet, reményeidet!

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Egy családi, rokoni konfliktusban rád hárul a döntőbíró nem túl kellemes szerepe. Benned azonban megvan az érzék és határozottság, na meg az empátia ahhoz, hogy lojális legyél, és a döntéseidet el is tudd fogadtatni a többiekkel.

Forrás: Thinkstock

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

A Mars és a Plútó fényszöge miatt a viták ma könnyen eldurvulnak, és olyasmik is elhangozhatnak, amiket aztán nehéz lesz megbocsátani. A legjobb, ha bele sem mész a veszekedésekbe! Vonulj félre, ha provokálnak.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ma rádöbbenhetsz, hogy egy családtagod, vagy barátod egész eddig az orrodnál fogva vezetett, és másnak mutatkozott előtted, mint amilyen ő valójában. Ha azonban ez nem sérti az érdekeidet semmilyen szempontból, hunyj szemet felette - írja az Astronet.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.