RETRO RÁDIÓ

Fordulat jön a Szűznek, valaki ma rád mosolyog





Ideje lesz, hogy viszonozd is a gesztust.



Megosztás
Szerző: metropol
Létrehozva: 2022.10.02.
horoszkóp

2022. október 2.

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Mára végre oldódnak a konfliktusok, és a Merkúr is előre indul, ami nagyszerű hír mindenkinek. Ha úgy érzi, van mit tisztázni az elmúlt nap, hét vitáiból, akkor most ragadja meg az alkalmat. De még jobb, ha egyszerűen szép élményeket gyűjtenek együtt.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ez a nap végre arról kellene szóljon, hogy egy kicsit a saját igényeivel törődjön, hogy magával foglalkozzon. Ezért is fontos, hogy a céljait, az igényeit végre megfogalmazza magának. Miben is vágyik több törődésre?

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Merkúr, az Ikrek uralkodó bolygója, végre előreindul, és hatalmas lendületet ad az ügyeinek. Ha van olyan megbeszélnivalója, amit eddig halogatott, most szánja rá magát. Holnap sűrű napja lesz, ma készítsen mindent rá elő.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A munkahelyi feladatait akkor tudja elvégezni, ha a hétvégéket pihenéssel tölti. Ezért ne sajnálja magától a lehetőséget, amit az ön előtt álló nap ad. Csukja be a laptopját, tegye le a telefonját, és nyissa ki a szemét a természetre. Nézzen az égre!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ne hagyja, hogy bárki is elrontsa a napját. Ma végre igazán napsugaras kedvében van, ahogy az egy igazi Oroszlánhoz méltó. Persze zavaró elemek mindig vannak, de ne törődjön velük, méltatlan lenne önhöz.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Valaki ma önre mosolyog, hát illik azt viszonozni. Ma ne fukarkodjon a jó szóval, kedvességgel. És azokkal szemben sem, akik képtelenek visszanevetni önre. Nekik van épp a legnagyobb szükségük a mosolyára. Legyen adakozó!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A világ szemlélésében túlságosan erős korlátokat állított fel. Ezért fordulhat elő, hogy csak azt hallja meg, amit meg akar hallani. De vannak lágyabb, szelídebb hangok, amikre szintén érdemes lenne figyelnie. Nyissa ki a szívét!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Akkor tud igazán elemében lenni, és kibontakozni, ha barátságosnak érzi azt a légkört, ami körülveszi önt. Valaki nem csak a szavai vagy a tettei miatt lehet különösen antipatikus önnek. Ön érzékeli a másik auráját is...

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ha szingli, akkor esélyt kellene adnia a szerelemre. Közömbösséget tettet egy bizonyos személlyel szemben, aki pedig egyre fontosabb önnek. Pedig ezzel saját magát zárja el annak a lehetőségétől, hogy bármi is történjen önök között. Ne tegye!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Vigyen egy kis színt a párkapcsolatába! Mindkettejükre ráférne egy kis kikapcsolódás, hát miért ne mennének el együtt egy olyan helyre, ahol még sohasem jártak eddig. Az ötleteket tekintve legyen engedékeny! Úgy ön is jobban jár!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Újabban egyre szétszórtabbá válik, ami abban is megmutatkozik, hogy nem találja, mert nem emlékszik, hogy hova tette a fontos tárgyait. A koncentráció mellett azonban ma inkább a meditáció művészetét kellene gyakorolnia. Utána a fókuszálás is jobban megy.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Szeretné barátságosabbá tenni az otthonát: itt a lehetőség! Fejezzen be egy megkezdett felújítást, vagy varrjon új díszpárnákat, esetleg szerezzen be egy akváriumot. Így egyszerre telíti élettel és szépséggel a házát.





Ezeket olvastad már?
Valóra vált a jóslata, most újabb figyelmeztetést adott ki az „élő Nostradamus”

Valóra vált a jóslata, most újabb figyelmeztetést adott ki az „élő Nostradamus”

Húsvéti angyalhoroszkóp: ennek a csillagjegynek különösen nagy áldást küldenek az égiek

Húsvéti angyalhoroszkóp: ennek a csillagjegynek különösen nagy áldást küldenek az égiek

Kevesebbet alszol napi 7 óránál? Rossz hírünk van

Kevesebbet alszol napi 7 óránál? Rossz hírünk van

Elképesztő: grammonként 140 millió dollárba kerül a világ legdrágább anyaga

Elképesztő: grammonként 140 millió dollárba kerül a világ legdrágább anyaga

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás