Szinetár Dóra Bereczki Zoltánról: "Neki megvan a maga igazsága, nekem az én igazságom, a kettő időnként köszönőviszonyban sincs egymással"

Bereczki Zoltán Szinetár Dóra Palikék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Palikék világa Három igazságban beszélt Szinetár Dóra Bereczki Zoltánnal való házasságáról. A színész még márciusban beszélt kapcsolatukról, amikor ő volt a műsor vendége, Dóra arra reagált.

"Megnéztem azt az adást, amikor Bereczki Zoli itt volt nálatok, egyszerűen azért, mert szembejött velem az interneten ezer helyen, hogy itt volt, és beszélt a mi házasságunkról. Érdekes volt, mert én nem szoktam vele erről beszélgetni. Meghallgattam, hogy miket mondott, és tényleg az igazság olyan relatív: neki megvan a maga igazsága, nekem az én igazságom, a kettő időnként köszönőviszonyban sincs egymással, néha van átfedés, de nagyon nehéz az igazságot, mint olyat keresni egy olyan helyzetben, ahol egynél több szereplőről beszélünk" - fejtette ki a színésznő.

Hozzátette, bár fél év van közöttük, amikor összejöttek Zoli nagyon "fiatal" volt, ő pedig "koravén, felnőtt, felelősségteljes anya".

"Nem olyan régen, többek között amiatt, amiket itt mesélt, írtam neki egy szép hosszú levelet, amiben megkértem, hogy továbbra is tegye meg, hogy tartja magát ehhez, mert ez így nem jó" - szögezte le Szinetár.

"Ez a dolog feszült és feszült, aztán csak elpattant. Meg kellett találnom aztán a valódi önmagamat, mindenféle jellemfejlődésen mentem át a válás után (...) Haragudtam Dórira, haragudtam magamra, haragudtam a világra, és át kellett mennem azon a jellemfejlődésen, amin egy ilyen dolog után épeszű ember átmegy. A mélységeken, a talajfogáson, mindenen. Most érzem magam leginkább magammal azonosnak... Ránézek egy sok évvel ezelőtti fotóra, és látom, hogy én vagyok rajta, de nem emlékszem, nem ismerem fel" - nyilatkozta akkor Bereczki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.