Megromlott Rubint Réka és Andrei Mangra kapcsolata? Kiderült az igazság

Forrás: Nagy Zoltan -
Rubint Réka Dancing with the Stars Andrei Mangra kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utóbbi időben már nemigen posztol közös képet a Dacing with the Stars egyik idei táncospárja. Ezért elindultak a pletykák, miszerint Rubint Réka és Andrei Mangra már nincsenek jóban.

Rubint Réka és Andrei Mangra korábban arról beszéltek, hogy a műsor után is szeretnék folytatni a közös munkát. A januári Alakreform bálon be akarták mutatni az összes el nem táncolt koreográfiájukat, bár ez végül nem fog megtörténni.

Az egyik celeb és influencer kibeszélő csoportban azt rebesgetik, hogy Réka és Andrei már nincsenek jóban. A feltevést pedig arra alapozzák, hogy Réka nem posztolt a finálé napján Andreijel. A fitneszedző és a táncos azonban mást mondanak.

"Imádjuk egymást. Nagyon jó a kapcsolatunk továbbra is. Neki a munka, a tánc az élete. Andreinek jött egy lehetőség az életében, emiatt sajnos a közös munkát nem tudjuk folytatni, de nagyon megszerettem őt" – mesélte Réka a Borsnak.

Dancing with the Stars, Rubint Réka, Andrei Mangra Forrás: Nagy Zoltan

"Az a baj, hogy az emberek sokszor nem látnak tisztán. Gondolnak valamit és mindenfajta konkrétum nélkül ítélkeznek. Nem posztoltuk tele az Instagramot, és egyből arra gondolnak, hogy nem vagyunk jóban" - tette hozzá.

"Nagyon őszinte leszek. Jóban voltunk a legelejétől és ez ma is így van. Réka mindent lesztorizik. Nagyon jól teszi, hogy minden nap felrak tíz bejegyzést, gondolom, ezért is szeretik és követik az emberek. De ez az ő brandje, az Alakreform és ez szuper. Én pont az ellentettje vagyok, én kényszerből posztolok, mert muszáj, vagy ha tényleg van valami, amire nagyon büszke vagyok, vagy meg szeretnék megosztani valamit az emberekkel" – vallotta Andrei. "Amikor kiestünk, négy hét szünetet kaptam, mert tüdőgyulladásom lett. Ekkor nem találkoztunk, nem posztoltunk, előtte pedig minden nap."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.