Balul sült el a botox: kopoltyút növesztett a fiatal lány

botox Tiktok kopoltyú kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shelby Hooks egészségügyi okok miatt döntött a botox mellett, ám a végeredménnyel nem elégedett, ugyanis a beavatkozás után azonban egy csomó jelent meg az arca egyik oldalán.

Az amerikai lány teljesen kétségbeesett, mikor meglátta a csomót az arca egyik oldalán. Úgy döntött, hogy készít egy videót, amelyben megmutatja a követőinek, milyen lett a végeredmény.

"Először csináltatok botoxot, és ez nem tűnik normálisnak. Kicsit ki vagyok akadva"

– mondta Hook, aki azt hitte, hogy a kommentelők majd megnyugtatják őt, de a vélemények olvasása után még jobban elkeseredett.

Az egyik felhasználó azt írta, bizonyos szögből úgy néz ki a csomó, mintha a fiatal lánynak kopoltyúja lenne.

@shelby.kight What is happening with my masseter Botox?! #botox#botoxfail#dysport#dysportfail#nurseinjector#botoxadvice#botoxhelp#masseterbotox#massetermuscle#plasticsurgery#medspa♬ original sound - Shelby Hooks

Anusha Dahan kaliforniai szakember szerint a kis csomó a botox rövidtávú mellékhatása, ami kezelés után pár nappal jelentkezik. A szakértő szerint két hét után el kell múlnia mellékhatásnak, ha nem így történik, újabb beavatkozásra van szükség - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.