Édesapja elszólása rányomta a bélyegét Völgyesi Gabi életére

Forrás: Völgyesi Gabi/Instagram -
Völgyesi Gabi okos-buta para intellektuális kisebbségi érzés okos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Unique énekesnője a civil életben jogászként dolgozik, mely egyike a legnehezebb szellemi munkáknak. Ahhoz, hogy valaki elvégezze a jogi szakot, rengeteget kell tanulni, ám Völgyesi Gabi számára nem volt egyértelmű, hogy ez a pálya neki való.

Az énekesnő nagy tervekkel vágott neki az egyetemnek, az édesapjának azonban volt egy elszólása még az érettségije idején, amely rányomta a bélyegét az életére, sőt haláláig elkíséri majd.

"Úgy gondoltam, hogy ha én ezt meglépem, akkor én szuper vagyok, nagyon okos és nagyon ügyes. Apukám is azt táplálta belém, hogy ez nem fog menni fiam, ez az okosoknak van. Volt egy nem jó elszólása, azt mondta, hogy: Fiam, most vagy a legokosabb - ez volt érettségi tájékán - innentől már csak lefelé vezet az utad" – mesélte Völgyesi Gabi a Palikék Világa by Manna adásában a Bors szerint.

Völgyesi Gabi Forrás: Völgyesi Gabi/Instagram

Az énekesnő agytrénerhez jár, a szakember pedig nemrég megállapította statisztikai mutatók segítségével, hogy Gabinak nincs miért szégyenkeznie, nincs oka butának éreznie magát.

– mondta nevetve Völgyesi Gabi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.