RETRO RÁDIÓ

„Ilyen fokú sérülésben a java meghal” – Borzalmas baleset érte Polgár Tünde férjét





Sokáig úgy tűnt, műteni kell Polgár Árpád agyát.



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2023.03.19.
Módosítva: 2023.03.19.
polgár árpád baleset Polgár Tünde

Rendkívül nehéz időszakon vannak túl Polgár Tündéék, akik rendszeresen beszámolnak életük fontosabb momentumairól a Polgarnet nevű YouTube-csatornájukon. Általában az élet napos oldalát mutatják be, ám legfrissebb videójukban sajnos egészen más a téma.

Polgár Tünde őszintén vallott a történtekről (Fotó: YouTube)

Kiderült ugyanis, hogy Tünde férje, Polgár Árpád nagyon súlyos balesetet szenvedett imádott amerikai otthonuk teraszán. A medencében töltött kellemes úszás után megcsúszott a teraszon, és olyan szerencsétlenül esett el, hogy az agya konkrétan a koponyája elejére csúszott, ráadásul be is vérzett. Azonnal elvesztette az eszméletét. Óriási szerencse, hogy Tünde éppen otthon volt, és az első sokk után azonnal tárcsázta a mentőket, akik 6 percen belül a helyszínre értek, két tűzoltóautó társaságában. A mentősök elkezdték kérdezgeti az éppen magához térő Árpit, aki viszont azt sem tudta, hogy pontosan hol van és azt hitte, 2010-et írunk.

Sokáig úgy volt, műteni kell Polgár Árpád agyát (Fotó: YouTube)

Tragédia is lehetett volna

„Árpi elcsúszott a teraszon, és arra rohantam oda, hogy nem kap levegőt, fennakadtak a szemei, és csak rázkódik a földön, mint akinek epilepsziás rohama van. Azt hittem, hogy megint a háta, mert egyszer már eltörte a gerincét. Azonnal üvöltöttem Daninak, hogy hívja a mentőt. Hat percen belül itt volt a mentő, akkor Árpi felpattant, elkezdett öltözni, látszott, hogy fogalma sincs, hogy hol van, semmiről nem tud. Rosszul lett, kijött belőle minden, ott találtak rá a mentősök, onnan sikerült a kórházba bevinni” – mesélte a sokkoló részleteket a luxusfeleség.

„Elég sz*rul nézek ki az intenzíven, de hát elestem és ide kerültem. Az orvosnak nem mondtam, hogy fáj a fejem, mert akkor nem enged haza” – árulta el Árpi az első videójában, amit az intenzív osztályon, a kórházi ágyán fekve rögzített. Elmondása szerint akkor, a baleset után 3-4 nappal tudatosult benne, mi is történt vele valójában. 

Árpi jelentkezett a kórházból (Fotó: YouTube)

Az üzletembernek végül hatalmas szerencséje volt, ugyanis mégsem kellett megműteni és lecsapolni az agyát. 

„Ilyen fokú sérülésbe a java meghal, úgyhogy szerencsés vagyok” – vallotta Árpi a megrázó felvételen, miközben Tünde gyengéden átölelte és megpuszilta őt.

 

Eltitkolták a balesetet

„Ami a legfontosabb, hogy Árpi négy hét elteltével már sokkal jobban van, de az első hét az azért volt nagyon nehéz, mert az egyik CT azt mutatta, hogy megállt a bevérzés, majd a másnap reggeli azt, hogy tovább vérzik, szóval nagyon nehéz időszak volt. Árpi szerencsére ebből az egészből nem sokra emlékszik. Hosszú idő volt, amíg a kicsi agya helyreállt és még mindig ott tartunk, hogy azért nincs ugra-bugra” – mesélte a videóban Tünde, aki életében nem aggódott ennyire, mint az elmúlt néhány hétben.

A sztárpár rajongói azért nem vehettek semmit észre az egészből, mert Tündéék úgynevezett konzerv, vagyis előre felvett anyagokat tettek közzé, amíg Árpi a kórházban volt. Csak most határozták el, hogy kamera elé állnak és őszintén mesélnek a kálváriájukról.

Íme a videó!

 





 





Ezeket olvastad már?
Megdöbbentő, mit talált Wolf Kati a táskájában – Videó

Megdöbbentő, mit talált Wolf Kati a táskájában – Videó

Korda György 85 évesen újra stúdióba vonult

Korda György 85 évesen újra stúdióba vonult

„Akkora szerelem lett ez az egész, hogy magam sem értem” – megdöbbentő vallomást tett a műtétje után lábadozó Széphalmi Juliska

„Akkora szerelem lett ez az egész, hogy magam sem értem” – megdöbbentő vallomást tett a műtétje után lábadozó Széphalmi Juliska

„Nekem ez a legszebb ajándék” – Soltész Rezső unokája Luxemburgból repül haza nagypapája 79. születésnapjára

„Nekem ez a legszebb ajándék” – Soltész Rezső unokája Luxemburgból repül haza nagypapája 79. születésnapjára

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás