A gyermekük veszélyeztetésével vádolják a kommentelők Rácz Jenőt és feleségét, Gyuricza Dórit

Gyuricza Dóra kritika Rácz Jenő komment család cipő gyerek
Egy hétvégi gasztrofesztiválon jelent meg együtt Rácz Jenő, Gyuricza Dóri és gyermekük, Kamilla. Az eseményről egy fotót is megosztottak a közösségi médiában, de bár ne tették volna - zúdult rájuk a rosszindulató kommentáradat. 

Egy hétvégi gasztrofesztiválon vett részt családjával Rácz Jenő séf, a trióról kedves családi fotó is készült, melyet a büszke anyuka korlátozott ideig elérhető storyban osztott meg az Instagramon. A Reddit népe azonnal fel is bolydult, és szidni kezdték a szülőpárt, mondván, veszélyeztetik gyermekük testi egészségét.

Csak én nem értem, hogy az egyik képen megmutatják az arcát a másikon meg takargatják ?! @chefjenoracz @gydorejj
u /Ok-Boysenberry-849 in talk_hunfluencers

Kritizálták Jenő súlyát, öltözékét, Dórát, amiért nincs rajta melltartó, mindkettőt, hogy megint kitakarták a gyermekük arcát, és felelős szülői mivoltukat is megkérdőjelezték a kislányuk cipője miatt.

"Ajjj annyira vicces, ahogy feltűri az ingujjat, hogy látszódjon az órája. Tipikus magyar újgazdag proli..." - írta az egyik kommentelő.

"Gyereken meg ócska pepco kiscipő. Pont az kell a lábára. Már elmúlt egy éves, vélhetőleg lépeget, próbálkozik. A cipőn pont nem kellene spórolni. Onnan tudom, hogy Pepco, mert az enyémnek is volt ilyen 4 hónapos korában egy esküvőn. De amikor már lábra állt, eszembe nem jutott volna ráadni. Szégyen" - írta egy másik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.