RETRO RÁDIÓ

Kiderült, igaz-e, hogy eladó “Budakalász legkülönlegesebb lakása”...





Bár a hirdetők sokszor hajlamosak a költői túlzásokra, ez a 129,9 milliós lakás minimum a konyha és étkező helyisége miatt kiérdemli tőlünk a legkülönlegesebb címet? Ön szigorúbb vagy egyetért a döntéssel? Irány Budakalász és az Omszki-tó!



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.08.19.
ingatlan

Eladó Budakalász legkülönlegesebb lakása, az Omszk tó partján 2 perc séta a HÉV. Egyedi alaprajzi elrendezés, rusztikus hangulat a Tanító utcai lakóparkban-kizárólag a családi ingatlan kínálatából: 109 m2 alapterület, 4 m2 terasz- teremgarázs hely és tároló megvásárlási lehetőséggel. A lakás amerikai konyhás nappali + 3 szobás, duplakomfortos, rengeteg beépített szekrénnyel és különleges építészeti megoldásokkal várja új Tulajdonosait.

Műszaki és egyéb jellemzők:

  • teljeskörűen felújított lakás
  • további 5 M Ft-ért a ház alatt lévő teremgarázsban beállóhely és egy kb.3 m2-es tároló vásárolható opcionálisan
  • 4 m2-es terasz
  • a lakás egyedi építészeti megoldásai magában foglalják a különleges alaprajzi elrendezést (ez az egyetlen ilyen típusú lakás a teljes lakóparkban), a rejtett „mosókonyhát”, a rengeteg beépített szekrényt, valamint a zárt lépcsőházat, amelyet a szomszéd lakással közösen kizárólagosan használnak, „előszoba, pakoló, rámoló helyiségként” [...]”
  • További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

    Tipp mindenkinek!

    Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

    Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?





    Ezeket olvastad már?
    Fordulat a tragikusan elhunyt 8 éves kislány ügyében, komoly döntést hozott a család

    Fordulat a tragikusan elhunyt 8 éves kislány ügyében, komoly döntést hozott a család

    Nagypéntekre készülünk, fontos határidők is lejárnak

    Nagypéntekre készülünk, fontos határidők is lejárnak

    Romhalmaz maradt az újpalotai ámokfutó után - egy fekete Mercedest keresnek

    Romhalmaz maradt az újpalotai ámokfutó után - egy fekete Mercedest keresnek

    Ordító szél és nyárias napsütés - két évszak találkozik húsvétkor

    Ordító szél és nyárias napsütés - két évszak találkozik húsvétkor

    Top hírek





    Ezek is érdekelhetik



    Hírlevél-feliratkozás