Kucsera Gábor a nagy döntéséről: „Beni mondta ki rá az áment!"





Kisfia engedélyét kérte egy fontos döntésben Kucsera Gábor. A sportoló fájó szívvel hagyta hátra három gyermekét az amerikai kalandtúrája kedvéért.



Megosztás
Szerző: Prac Lee
Létrehozva: 2023.03.29.
Módosítva: 2023.03.29.
Kucsera Gábor Ázsia expressz tóth dávid

Hamarosan elrajtol az Ázsia Expressz − Felfedezzük Amerikát című TV2-es kalandreality. A hat versenyzőpáros megpróbáltatásai Mexikóban kezdődnek. Nem titok, hogy a celebek már a helyszínen vannak, a forgatás el is kezdődött.

Fotó: hot! magazin

Néhány napja, még úton oda, az amszterdami reptéren, csatlakozásra várva érte utol Kucsera Gábort a hot! magazin, akik arról faggatták, milyen érzésekkel vág bele a tengerentúli kalandba.

Ilyen helyzetekre szerintem nem lehet felkészülni. Hozzáteszem, hogy rátermettség mindenképpen szükséges. Én is kíváncsi vagyok az állóképességemre, de az bizonyos, hogy szerencsére is szükség lesz ehhez az utazáshoz" − szögezte le a sportoló, aki azt is elárulta a magazinnak, hogy kinek az engedélyét kérte ki az út előtt.

Szoros a kapcsolatom Be­ni­vel, ezért mindent megbeszélek vele − utalt kilencéves fiára. − Most is megkérdeztem, hogy elmenjek-e erre a hosszú utazásra. Gondolkodás nélkül rábólintott: »Igen, mehetsz!« Ő mondta ki rá az áment! De megígértem neki, hogy sietek haza. Erre azt felelte: »Ne siess! Tudod, mi, Kucserák nem adunk fel semmit!«

De Gábor nemcsak őt hagyja otthon fájó szívvel, hanem Tápai Szabinával közös kislányait: Millát és Bellát is. A sportoló azonban elismerte, azt nem bánja, hogy a válásuk miatti hercehurcától kissé távolabb kerül.

Nem tagadom, jó lesz kiszakadni ebből a helyzetből, amiben hetek óta vagyunk. Talán mire hazaérek, mindenki napirendre tér afelett, ami Szabinával és velem történt. Távol az otthontól így igazán a próbatételre tudok majd koncentrálni

− fogalmazott a hot! magazinnak Kucsera, aki a kalandba gyermekkori sportoló barátjával, Tóth Dáviddal vág bele. A TV2 Exatlon, és Nagy Ő című műsoraiban is szerencsét próbáló Dávidról Kucsera azt mondta a magazinnak:

Nemcsak a sport tart össze bennünket, hanem a barátság is, ő is igazi küzdő!"

Izgalmas egyéniségek a műsorban

Gáboron és Dávidon kívül még hat páros vállalkozott a nem mindennapi kalandra: Kempf Zozo és Pető Brúnó; Sipos F. Tamás és a fia, Dani; Hegyes Berci és a kedvese, Vágner Fanni; Nagy Alekosz és a barátnője, Varsányi Réka; a Ro­man­tic női tagjai, Völgyi Zsuzsi és Kunovics Katinka; valamint Kecskés Enikő és Kafiya Rea Milla modellek.

 





 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás