Vérbefagyva találtak rá egy férfira Erzsébetvárosban: "Elvánszorgott egy másik utcasarokig, ahol aztán összeesett"

Forrás: EllieStark / Shutterstock -
vér öngyilkos hajléktalan Erzsébetváros öngyilkosság szúrt seb
Egy hajléktalan férfira találtak rá vérbefagyva Erzsébetvárosban: kiderült, hogy a vérzést szúrt seb okozta. Bűncselekmény nem történt, ugyanis az illető magának okozta a sérülést.

A VII. kerületben a múlt héten találtak rá egy vérben fekvő férfira. A helyszínig véres lábnyomok vezettek. "Csak a véres lábnyomokat láttuk, nagyon megijedtünk" - árulta el a Ripostnak egy ott élő anyuka, akivel szerencsére akkor nem volt ott a gyereke. Kiderült, hogy a megsérült férfi nem támadás áldozata lett, hanem magát szúrta combon. A környéken tartózkodó hajléktalan állítólag korábban is viselkedett már furcsán.

Képünk illusztráció Forrás: EllieStark / Shutterstock

"Sosem volt agresszív vagy támadó, de mástól viszont hallottam, hogy vannak rossz napjai, amikor korántsem békés, sőt, kimondottan kellemetlenül viselkedett. Többen mesélték azt is: volt már, hogy bekattant" - mondta egy helyi férfi, aki szerint nem ott szúrta meg magát az illető, ahol megtalálták.

"Máshol szúrta meg magát, de még elvánszorgott egy másik utcasarokig, ahol aztán összeesett. Ott találták meg, és oda is hívták ki a mentőket, ezért vezettek mindenfelé a véres lábnyomok" - vélekedett. A rendőrség megerősítette, hogy nem történt bűncselekmény.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.