Kitálaltak az ismerősök: komoly okkal szakított Szabó Zsófi és Shane Tusup

Forrás: Szabó Zsófi/Instagram -
Szabó Zsófi Shane Tusup szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Május 18-án Szabó Zsófi és Shane Tusup is közzé tette a közösségi oldalán, hogy már nem járnak jegyben. A hírt a legtöbben megdöbbenéssel, sokan kétkedéssel fogadták, ugyanis nemrégiben még arról lehetett olvasni, megtalálták egymásban az igazit. Azonnal elkezdődtek a találgatások, vajon mi vezethetett a szakításhoz, most azonban megszólaltak ismerőseik. 

A Blikk úgy tudja, a pár kapcsolatának csak néhány napja lett vége és Zsófi volt az, aki kimondta, nem mehet így tovább. Az okokról a napilapnak egy ismerősük számolt be, elárulta, hogy Shane megmutatta Zsófinak erőszakos, agresszív oldalát is.

"Talán inkább úgy kellene forgalmazni, hogy visszatért a régi énje, az agresszív, erőszakos, üvöltözős, amelyről korábban nem egy történet volt ismert" - mondta el az informátor, és hozzátette, egy hangos és durva veszekedés következménye volt a szakítás.

Zsófi korábban csak Shane romantikus oldalát ismerte Forrás: Szabó Zsófi/Instagram

"Zsófi mindenekelőtt édesanya, aki sosem tenné ki a gyermekét olyan embernek, akinek indulatkezelési problémái vannak, még akkor sem, ha az illető mérgében 'csak' tör-zúz a lakásban, belevág a falba és üvöltözik. Sosem akarna ilyen emberrel együtt élni, és amikor a hosszú, szerelmes hónapok után eltűnt a szeméről a rózsaszínű köd, és szembesült Shane egyik dühkitörésével, azonnal döntött: visszaadta a gyűrűt" - mondta el egy másik ismerősük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.