Összeverekedett Majka és Kembe Sorel: egy nő miatt estek egymásnak

Forrás: Instagram -
verekedés Majka Kembe Sorel-Arthur
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évekkel ezelőtt egy diszkóban esett egymásnak Majka és Kembe Sorel. A hírességek ma már csak mosolyognak a történteken, ám akkor a biztonsági őröknek kellett szétszedni őket. 

"Régen rengeteget jártunk Ózdra a Rió diszkóba. Épp belemelegedtem a táncba, amikor szembejött velem egy kissrác. Azt mondja: te, ez az én csajom! Természetesen volt az ölemben valaki. Mire én: cica, neked van pasid? Mire a lány: nekem nincs pasim. Szóval elindultunk inkább a bejárat felé, majd adtunk egymásnak. Tíz év múlva találkoztunk újra az úriemberrel. Úgy hívták, Majoros Péter, ma úgy ismeritek, hogy Majka" - nyilatkozta Kembe Sorel, majd a Blikknek elmondta, mi lett a történet folytatása.

Fotó: Bielik István - Origo

"Indiánnal csináltunk Majkának egy klipet jó pár évvel ezelőtt, és Siófokon volt egy megbeszélés ezzel kapcsolatban. Emlékszem, ültünk egymással szemben és csak nézegettük a másikat, mert mindketten tudtuk, hogy valahonnan már ismerjük a másikat. Végül Majka volt az, aki rákérdezett, hogy nem emlékszem-e rá, majd felidézte ezt a diszkós esetet, ami egyből bevillant nekem is, de akkor már mindketten nagyon röhögtünk" - nyilatkozta. " A biztonsági őrök viszonylag hamar szétszedtek minket, de ha jól emlékszem, egy-két monoklit azért mindketten beszedtünk a másiktól. Persze nekem most azt kell mondanom, hogy én voltam a győztes. Azt tudom, hogy soha többet nem láttam azt a lányt, mert másnap hazajöttem, de úgy tudom, Majkának akkor nagy szerelme volt ez a lány, érthető volt a felháborodása" - tette hozzá.

"Azt hiszem, én 16 éves lehettem, Sorel pedig talán húsz. Volt egy kis lökdösődés, az biztos, de azóta is jóban vagyunk, ma már együtt röhögünk rajta" - kommentálta Majka.

Majka Forrás: Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.