Shane Tusup gyorsan feldolgozta a szakítást: máris csajozni kezdett

Forrás: Polyák Attila/Origo, Instagram/Shane Tusup -
Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Május 18-án osztották meg Szabó Zsófi és Shane Tusup a közösségi oldalaikon, hogy felbontották az eljegyzésüket. 

A pár rajongói sokkot kaptak, amikor kiderült, hogy véget ért Zsófi és Shane szerelme. Ismerőseik azóta már elárulták, hogy az úszóedző agresszív viselkedése miatt Szabó Zsófi úgy döntött, nem akar Shane-nel élni.

Tusup ezt eleinte nem hagyta annyiban, és mindent megtett azért, hogy Zsófi megbocsásson neki.

"Napok óta szinte belőle élnek a virágboltok, folyamatosan csokrokat küld neki, ajándékokkal halmozza el, a szerelmét bizonygatja Zsófinak, próbálva jóvá tenni a hibáját, elérni, hogy kapjon egy újabb esélyt" - mondta el egy ismerősük.

Azóta azonban kiderült, hogy Tusup már a bejelentés előtt napokkal újra elkezdett csajozni. Egyelőre Instagram-követői között keresgél, amit nem mindenki vesz jó néven.

Forrás: Polyák Attila/Origo, Instagram/Shane Tusup

A személyi edzőként dolgozó Emese például azt állította, hogy Shane már legalább egy hete üzenget neki a Reddit nevű közösségi oldalon, és folyamatosan lájkolja a képeit.

"Egy hete kb. nem értettem, miért írkál a Shane. Aztán most már igen... mondjuk nekem az engedélykéréseimben homokozik" – idézte a nőt a Ripost. "Végül is, pont az edzős képeimre reagálgat. Bár még nem kaptam egy halál tipik kardiózhatnánk együtt üzit."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.