Berki Krisztián temetése temetés gyász Berki Mazsi Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mai napon 14:30-kor kezdődött a tragikus hirtelenséggel elhunyt Berki Krisztián temetése. A sztárt a Farkasréti temetőben helyezték végső nyugalomra, ahova minden gyászoló tetőtől talpig fehérben érkezett - Berki Mazsi kérésére. 

Hiába volt meghirdetve a temetés időpontja, a ceremónia kezdete előtt valaki már járt Berki sírhelyénél, legalábbis erről árulkodik az a furcsa üzenet, amelyet a helyszínen találtak. Egyelőre nem tudni, hogy ki vitte a virágokat, ahogy azt sem, hogy miért a temetés kezdete előtt érkezett a helyszínre.

A szomorú eseményen természetesen Berki legközelebbi hozzátartozói is részt vettek, többek között idősebb lánya, Natasa Zselyke is. Ő találta meg édesapja holttestét a lakásban. Nati egy fehér virágokból kötött csokrot vitt magával, és egy plüsskutyát szorongatott a hóna alatt. A búcsúztató idejére a kis tacskó Berki Krisztián urnája mellé került.

A szűk családi körön és barátokon kívül számos híresség is tiszteletét tette Krisztián temetésén. Többek között Hajdú Péter, Schobert Norbi, Rubint Réka és Kökény Attila is ott volt, utóbbi két dallal készült, amelyek Berki kedvencei voltak. A celeb özvegye, Berki Renáta szívszorító beszédet mondott.

Mielőtt Berki urnáját a sírba helyezték volna, galambokat is reptettek. A temetésen készült fotókat az alábbi galériában nézhetitek meg.

Fotó: Koncz Márton - Origohttp://www.life.hu/hirek/galeria/20220526-igy-kisertek-utolso-utjara-berki-krisztiant.htmlmiddleon44042931

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.