Létrehozva: 2022.06.30.
Módosítva: 2022.06.30.

Megérkezett a csütörtöki horoszkópod, titokzatos pillanatok következnek

Lássuk, mit ígérnek a csillagok!

Kos: (március 21. - április 20.)

Állandóan titokzatos, megfejthetetlen légkör veszi önt körül, de ma figyeljen jobban oda a felmerülő problémákra, mert ha most is a szokásos, sajátságos módján kezeli azokat, könnyen gyanakvásra adhat okot. Tanuljon meg bízni másokban is, hiszen könnyen adódhat olyan nehézség, amellyel egyedül nem tud megbirkózni.

Bika: (április 21. - május 20.)

Ne üljön fel a jól hangzó ígéreteknek, mert csak magára számíthat a nehéz percekben. Elképzelhető, hogy szakmai próbatétel előtt áll, ezért nagyon fontos, hogy tisztán lásson. Minden jól fog alakulni, de mindenképpen ragaszkodnia kell ahhoz, hogy a céljait a saját elképzelései alapján valósítsa meg.

Ikrek: (május 21. - június 21.)

A bolygóállás miatt rendkívül felfokozódnak az érzelmei, és amúgy is heves temperamentumának köszönhetően különösen érvényesíteni akarja függetlenségi vágyait. Vigyázzon, mert ha felrúg mindent élete valamely területén, a rombolás során néha igen kellemetlen, nem várt következményekkel is számolnia kell.

Rák: (június 22. – július 22.)

A tegnapi erőfeszítés után igazán megérdemli, hogy kiengedjen, és csak félgőzzel dolgozzon. Keressen olyan feladatokat, amelyeket rutinból is könnyedén megoldhat, s közben még arra is maradjon egy kis ideje, hogy a kedvenc időtöltésének, az álmodozásnak és a tervezgetésnek hódoljon.

Oroszlán: (július 23. - augusztus 23.)

Régóta vágyik környezete, főnöke elismerésére, gondolatai, ötletei elfogadására. Legyen optimista, ez nemsokára így lesz. Menjen el nyugodtan kedvesével pihenni, ússzon, evezzen, sportoljon bármit, csakhogy levezethesse felgyülemlett energiáit. Nem várt anyagi segítség is érkezik a családjától hamarosan!

Szűz: (augusztus 24.- szeptember 23.)

Eljött az év legmozgalmasabb időszaka. Sok utazás, tárgyalás, üzleti ebéd- és vacsorameghívások. Ebben az időszakban lesz a legjobb életerőben, egészségben. Hamarosan találni fog egy tevékeny, talpraesett, erélyes élettársat is. Nagyvonalúsága miatt viszont sajnos könnyen összetűzésbe kerülhet a testvérével.

Mérleg: (szeptember 24. - október 23.)

Az univerzumnak köszönhetően önmegvalósulása beteljesedik, személyisége öntudatossá, tetterőssé válik. Bármit meg tud valósítani, nincs legyőzhetetlen akadály az ön számára. Az anyagiak is igen kedvezően alakulnak, akár még szerencsejátékon is nyerhet. A hódítások terén is most a legsikeresebb!

Happy,Couple,With,Perfect,Zodiac,Sign,Match,And,Love,Compatibility
Fotó: Shutterstock

Skorpió: (október 24. - november 22.)

Egy ideig kezelje óvatosan az anyagiakat, különösen a szerződéseknél, tárgyalásoknál kell aprólékosnak és előrelátónak lennie. Ne engedjen teret a szétszórtságnak. Elképzelhető, hogy befolyásolni szeretnék a döntését, ez esetben, hagyatkozzon gyakorlati érzékére, az mindenben segíteni fogja.

Nyilas: (november 23. - december 21.)

Nem szabad csak a szerencsére bíznia magát, tennie is kell valamit érte. Lehet, hogy problémái lesznek a munkahelyén, ami akár felmondással is végződhet, de ne aggódjon, mert egy jó ismerőse révén ígéretes, jó munkalehetőség van kilátásban. Koncentráljon inkább a párjával felmerülő konfliktusok megoldására.

Bak: (december 22. - január 20.)

Minél gyorsabban végezzen a betervezett feladataival, hogy a szeretteire is maradjon idő. Elképzelhető ugyan, hogy egy beszélgetés során előkerülnek régi nézeteltérések is, de most végre lesz alkalmuk arra, hogy részletesen, türelmesen végighallgassák egymást és megoldást találjanak a továbblépésre.

Vízöntő: (január 22. - február 19.)

A csillagok állása váratlan anyagi fordulatot jelez. Főnöke jutalomban részesítheti, megvalósíthatja terveit, befektetései is jól kamatozhatnak, de legyen óvatos, kerülje az erőszakos embereket. Partnerkapcsolatából még házasság is lehet, ha továbbra is ilyen feltétel nélküli szerelem van önök között.

Halak: (február 20. - március 20.)

Fokozottan figyeljen az anyagi helyzetére, ugyanis mostanában könnyebben elmegy a pénz, mint eddig. Meg kell őriznie a hidegvérét, és alaposan átrágni magát az eddigi kiadásokon. Elképzelhető, hogy felesleges aggódnia, mert hamar megtalálja a baj forrását, és így orvosolni is tudja majd azt.



 



 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Korda Györgyöt fél óránál tovább nem hagyhatja magára Klárika

origo.hu

Berki Mazsi először jelent meg nyilvánosan a barátjával

borsonline.hu

"Szerintem kritikán aluli" - óriási balhé robbant ki Balázsék műsora miatt

vg.hu

Vendégmunkások: miért jöttek Magyarországra? Megkérdeztük őket!

ripost.hu

„48 órával azután váltam el a férjemtől, hogy hozzámentem – megalázó volt, amit tett”

mandiner.hu

Váratlan helyről kapott támogató szavakat Varga Judit

origo.hu

Megyeri Csilla reagált a szakításáról szóló pletykákra

mindmegette.hu

Egyszerűen nagyszerű kevert tésztás húsvéti sütemény

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Komoly döntést hozott Schumacher családja, itt vannak a részletek

ripost.hu

Minden kérdésre választ adott a palota: így van jelenleg a rákkezelés alatt álló Katalin

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

ÉLETMÓDI

360 millióért duplex lakása is lehet, és 135 négyzetméteres terasza a belvárosban!

ÉLETMÓDI

Megszállottan szerelmes vagy a párodba? Lehet, Bovaryné-szindrómád van

ÉLETMÓDI

Így erősítsd meg otthon a gátizmaidat! Nem csak nőknek!

ÉLETMÓDI

Nem tudsz dönteni az indukciós és a kerámia főzőlap között? Segítünk, melyiket válaszd!

ÉLETMÓDI

A kínai horoszkóp felfedi: ezekre a jegyekre szenvedés vár márciusban

ÉLETMÓDI

Még reggel is az álmod hatása alatt vagy? Ez történhetett!

ÉLETMÓDI

Rámenős és domináns - 4 csillagjegy, akikkel szemben esélyed sincs!

ÉLETMÓDI

Bárkire lecsaphat a titokzatos Hashimoto-kór. Ezekre a jelekre figyelj!