Tóth Andi üzent Marics Peti rajongóinak: "Menj rá, próbáld meg, vidd haza"

Forrás: Bors -
üzenet Marics Peti Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andi és Marics Peti kapcsolatát a zenész tini rajongói közül sokan szomorúan vették tudomásul, nekik üzent Andi.

Tóth Andi és Marics Peti kapcsolatáról már azelőtt pletykáltak, hogy felvállalták volna a nyilvánosság előtt. A híresztelések igaznak bizonyultak, ami természetesen az énekes rajongóinak egy részét mélységesen elszomorította. Nem sokkal később pedig olyan rosszindulatú pletykák kezdtek terjedni, hogy Marics Peti más lánnyal is kavart Andi mellett, amit az énekesnő már nem hagyott szó nélkül.

Tóth Andi üzent Marics Peti rajongóinak Forrás: Bors

"Sorba külditek a cikkeket meg a pletykákat, hogy engem meg lehet csalni. Megvédem magam, ha már más nem fog. Nem lehet megcsalni! Ha megcsalsz, taka van, ez ilyen egyszerű. Gondoltam, eljut ez az információ a 10-12 éves kislányokig is, akiknek még szőr sem nőtt a n**ijukon, és akik most otthon vagdossák az erüket, hogy elvettem a jövendőbeli férjüket. Szívem, nem vettem el! Menj rá, próbáld meg, vidd haza! Ha veled megy, tied lehet" - mondta Andi Instagram-oldalán. Hozzátette, éppen az ilyen esetek miatt nem akarták nyilvánosságra hozni a kapcsolatukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.