"Nem voltam mellette, amikor elment" - imádott felesége haláláról vallott a magyar operaénekes

Forrás: Facebook -
operaénekes feleség opera gyász operett vallomás meghalt Tóth Éva Leblanc Győző operaénekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Éva egy, a családja több tagját is sújtó, genetikai betegséggel küzdött. 

Tóth Éva és Leblanc Győző húsz évvel ezelőtt találkoztak és azonnal egymásba szerettek. Ám a sors szűkre szabta a közösen eltöltött időt: a népszerű énekesnő szerdán, 61 éves korában, álmában elhunyt.

Tóth Éva álmában hunyt el. Forrás: Facebook

Leblanc Győző imádott felesége egy genetikai betegséggel élt, ami miatt a trombocitaszáma nagyon magas volt, folyamatosan emelkedett, ezért egyre sűrűbb volt a vére.

A pár évek óta külön aludt, amire az eltérő igényeik miatt volt szükség. Éva nyitott ablaknál, tévé mellett szeretett pihenni, míg Győző inkább a sötét szobát és a zárt ablakokat részesítette előnyben. Így történhetett meg, hogy az operaénekes nem észlelte azonnal felesége halálát.

"Szerda este Éva elment lefeküdni és úgy búcsúztunk el, hogy remélte, végre ki tudja aludni magát. Reggel, miután felébredtem, benéztem hozzá és azt láttam, hogy az oldalán fekve, az arcán mosollyal aludt. Emlékszem, még meg is könnyebbültem, hiszen végre aludni láttam, ezért úgy döntöttem, nem is zavarom. Kimentem a kertbe és úgy másfél órán át szöszmötöltem, mire újra visszatértem a házba. Ismét ránéztem és míg mindig azt láttam, hogy alszik. Odaléptem az ágyához, és megérintettem. Akkor már nem élt..." - mesélte el a Borsnak sírva Leblanc Győző.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.