Nagyon kiakadt a Sztárban Sztár leszek! versenyzője: "Egy Köllő Babett mondja meg nekem, hogy nem jó?"

Köllő Babett kieső Sztárban sztár leszek! Schmiedt Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schmiedt Balázs nem tudta elfogadni, hogy Köllő Babett kritizálta a producióját.

A Sztárban Sztár leszek! vasárnapi válogatóján Schmiedt Balázs Azahriah és Desh Rét című számát adta elő. Nagyon igyekezett, de nem jutott tovább.

A produkciót elsőként Babett véleményezte: "Ja, lehet, hogy nincs menedék... Figyelj, Balázs, tényleg nem értek ehhez a műfajhoz, de én hallom, hogy kevés, sajnos."

Babettet Majka is megerősítette, szerinte nagyon rossz volt a timing. Balázs Tillának engedte ki a dühét, majd szétrobbant.

"Olyan ideg van bennem, szétrobbanok mindjárt. Kajakra egy Köllő Babett mondja meg nekem, hogy ő hallotta?! Hogy ő hallotta, hogy nem jó. Kihangsúlyozta, hogy ő hallotta, mintha neki k.rva sok köze lenne a zenéhez mondjuk. Mert szerintem semmi köze nincsen! Majka full korrekt volt, építő jellegő kritikát mondott, hogy neki mi nem volt jó, hogy lecsúsztam az ütemről, és ezt én is érzékeltem, hogy lecsúsztam. Olyan rosszul hallottam az alapot, nem hallottam normálisan a hangomat a mikrofonban, amit énekelek" - kereste a kifogásokat a versenyző.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.