Madonna mind a hat gyermekét megmutatta a családi hálaadáson - Fotók

Hálaadás Rocco Ritchie Madonna Lourdes Leon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az excentrikus énekesnőt a közelmúltban sokan bírálták szokatlan stílusváltása miatt, ám ő fittyet hányva a kritikákra továbbra is magabiztosan kísérletezik vadabbnál vadabb összeállításaival.

A 64 éves sztár a minap szívmelengető családi képeket osztott meg az Instagramján, melyeken mind a hat – immár felnőtt – gyereke látható. Az örökbefogadott fiatalok mellett természetesen mellette pózolt lánya, Lourdes Leon, aki mostanság modellkedéssel keresi a kenyerét, illetve fia, Rocco Ritchie is, aki elismert festőművészként tevékenykedik.

Bár sokan dicsérték a szép kis családot, jó néhányan megragadták az alkalmat és a kommentszekcióban kritizálták a híresség túltolt plasztikai beavatkozásait, illetve az alkalomhoz nem illő, ledér öltözékét. Neked mi a véleményed az ünnepi outfitjéről?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.