RETRO RÁDIÓ

A Nyilasnak végre felnyílt a szeme





Egy régi ismeretséget hirtelen egészen más színben láthat.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.08.12.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

A Vízöntő telihold ma alaposan megbolygatja a szálakat. Szembenézésre készteti, de ne féljen ettől. Arra fog rájönni, hogy helyesen járt el, és jó úton jár most is. Új ötletei lehetnek viszont a gondok megoldására.

Bika (04. 21.–05. 20.)

Egyre több felelősséget vállal magára, folytonosan a kötelezettségek hálójában él. Ráadásul az önhöz tartozóktól is ugyanezt várja el. Közben szenved attól, hogy nem tud szabad lenni. Ma legalább engedjen egy kicsit a láncokon.

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

A Vízöntő telihold ma erőteljes hatást gyakorol önre. Hoz feszültséget, de mindaz a konfliktus, ami most előkerül, szükségszerű és előremutató. Megoldást talál a következő napokban sok gondjára.

Rák (06. 22.–07. 22.)

Kicsit kapkodó és szeszélyes a vágyaiban, sok mindent szeretne egyszerre. Ezzel nincs gond, de előbb adnia is kell, hogy kaphasson. Alkosson, szeressen, szemlélődjön: és ossza meg másokkal! Az élet áramlás, amit magából áraszt, az jut vissza.

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Egy munkahelyi viszálykodás most rossz útra terelődhet, és a bölcs kompromisszumot, úgy tűnik, lehetetlen lenne kicsikarni. Legjobb várni a jövő hétig, hogy lecsillapodjanak a kedélyek. Ha teheti, vegyen ki szabadságot!

Szűz (08. 23.–09. 22.)

Úgy érezhette mostanában, hogy az álmai rendre kudarcot vallanak a megvalósításban. Ám lehet, hogy az álmodozásába eleve beleszövi a kudarc élményét. Próbálja meg kizárni a negatív erőket, koncentráljon a szépre és jóra, amely körülveszi!

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Egy rokona gondjaira hathatós segítséget nyújthat: elsősorban azzal, ha szembesíti önmagával. Ön képes arra is, hogy ezt bántás nélkül tegye, ami a segítség alapfeltétele. A barátság most különös hangsúlyt kap életében.

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

Felesleges hadakozásokra, kicsinyes civódásokra kár elpazarolnia erőit: legyen ön a bölcsebb, az igazságot csak akkor ossza meg másokkal, ha azok megértek a tudásra. Addig is próbáljon meg a háttérből irányítani.

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Egy régi ismeretséget hirtelen egészen más színben láthat. Végre felnyílt a szeme. Ha hosszabb ideje hevert már parlagon szerelmes énje, most szinte meglepődik, mennyire tud lángolni. És ez nem csak szalmaláng.

Bak (12. 22.–01. 20.)

Nehéz helyzet elé állította az élet. Habár talán úgy tűnik, egyedül áll ebben a harcban, valójában nagyon is sokan állnak ön mellett. A bizalmat kellene megtanulnia, és akkor könnyebben megy az is, hogy kissé elengedje magát.

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

A Vízöntő teliholddal lezár egy periódust, és megkezd egy újat. Egészen személyes szinten érinti ez a bolygóállás. Most fontos kérdések kerülnek terítékre, és megnyugtató válaszokat tud adni rájuk.

Halak (02. 19.–03. 20.)

A telihold most mindent más megvilágításba helyez: a régi emlékek hirtelen fontossá válhatnak. Ha jelenlegi barátaival mostanában csak civakodik, talán ideje lenne felkeresni valamelyik régi, elfeledett ismerősét.





Ezeket olvastad már?
Sűrű nap, túláradó érzelmekkel, ezek a csillagjegyek borulhatnak ki ma

Sűrű nap, túláradó érzelmekkel, ezek a csillagjegyek borulhatnak ki ma

Leleplezték a tudósok az antarktiszi piramis rejtélyét

Leleplezték a tudósok az antarktiszi piramis rejtélyét

Elárulta a magánnyomozó: ez a közös jel árulkodik a hűtlen pasikról

Elárulta a magánnyomozó: ez a közös jel árulkodik a hűtlen pasikról

Elképesztő felfedezés: a kutyák tényleg értik és össze is kapcsolják a főneveket – Videó

Elképesztő felfedezés: a kutyák tényleg értik és össze is kapcsolják a főneveket – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás