"Sok ember csalódott most benned!!" - Kiakadtak a rajongók, amiért lemondta a koncertjét Majka

rajongó koncert Majka Majoros Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka és a zenekara ma este Fehérgyarmaton léptek volna fel, ám a rapper egy Facebook videóban elmondta követőinek, hogy sajnos rajtuk kívül álló okok miatt elmarad a ma esti koncert.

Majka egy rövid videóban mondta el követőinek, hogy hiába indultak el Fehérgyarmatra, sajnos útközben kaptak egy telefont, hogy a szerződésbe foglalt technikai feltételeknek nem felel meg a hely, ezért elmarad a ma esti koncert. A rapper elnézést kért a fehérgyarmatiaktól, és elmondta, nagyon bízik abban, hogy valamikor tudják pótolni a bulit.

A hozzászólok között akadtak, akik megértően álltak Majka bejelentéséhez, a legtöbben azonban nemtetszésüket fejezték ki, és kemény kritikával illették a rappert és zenekarát.

"Az a baj, hogy rengeteg jegy miattatok kelt el! Csalódott vagyok én is!"

"Szerződés meg technikai feltételek, a nézők meg le vannak "sz@rva"! Lehet annak a sok embernek így is tetszett volna!"

"Nagyon nagyon fel vagyok háborodva, csak ezért jöttünk a családommal! Kifizettük a jegyet!!! Senki nem fogja kárpótolni .....ezt te is tudod!!! Csalódottak vagyunk"

"Sok szegény ember megvette a jegyet, hogy lásson benneteket!Ez Gusztustalan volt! Nagyképű lettél nagyon......Sajnálom."

"Jó nagy arcod lett!! Már egy szegény faluban ha nincs Jó technika akkor már el sem mész!!!

-írják a hozzászólók. Majka nem hagyta szó nélkül a neki címzett mondatokat, és így válaszotl a több mint 200 hozzászólásra:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.