Napi horoszkóp 2022. október 3.: a Szűz komoly változások elé néz, a Kos mutassa meg erejét

Forrás: Dreamstime -
asztrológia napi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bika életében egy kapcsolat újrakezdődhet, az Ikrek fontos kérdésekre keresi a választ. Napi horoszkóp következik hétfőre.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)
Most legyen a helyén az önbizalmad: egy egész világot nyerhetsz vele. Ha ugyanis sikerül elhitetned mással is, amit saját magaddal, akkor megbíznak azzal a feladattal, amiről álmodtál, vagy amiről épp álmodni sem mertél mindeddig.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)
Egy kialudtnak hitt kapcsolat ma újra lángra lobbanhat. Ha ezzel a szíved mélyén is egyetértesz, akkor jól teszed, ha keresed a találkozást. Ha nem, akkor inkább kerüld messzire. Persze, nem minden rajtad múlik. A sors is „bedolgozik" az ügybe.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)
Szereted a munkádat? Vagy ez, amit most végzel, csupán egy többé-kevésbé kényelmes kényszerpálya? Persze mindenben, az élet minden területén meg lehet találni a nemesebb célt, és neked nagy igényed is van erre. Ma ezen gondolkodsz, és nem is eredménytelenül, értékes felismeréseid lesznek.

Forrás: Dreamstime

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)
A Merkúr már végre előrehalad. Használd ki a mai nap tettrekészségét arra, hogy elvégzed azokat a feladataidat, amikben megakadtál, vagy amikhez kevésbé fűlt a fogad az utóbbi időben. Ez a napod teli van tűzzel, ma minden könnyebben megy. A munkahely is kedvesebb.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)
Egy váratlan helyzet nem feltétlenül csak kellemetlen lehet. Ez igaz lehet egy olyan találkozásra is, amely valaki nem túl kedvelt ismerősöddel történhet ma. Ne bújj ki a találkozás alól, a végén kedvedre lehet.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)
Nehéz megjósolni, hogyan fog ma hatni rád a munkahelyi hangulat. Valami változás készülődik, ami egyaránt lehet kedvező, vagy kedvezőtlen is rád nézve. Egy biztos: mindenképpen zavarba ejtő lesz. De átveheted az irányítást az előre haladó Merkúrnak köszönhetően - írja az Astronet.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.