26 éves szeretőjével akarta megölni férjét egy 56 éves szombathelyi tanárnő

lebukás Szombathely urológus tanárnő szerető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Senki sem hitte volna, hogy a köztiszteletben álló szombathelyi házaspár egyszer így kerül be a hírekbe. A férj egy Vas vármegye-szerte ismert urológus, a 26 éves szerető pedig különórákra járt a pedagógus feleséghez.

A 61 éves dr. N. János a kelleténél hamarabb ért haza, és rajtakapta feleségét 26 éves tanítványával. A Blikk úgy tudja, hogy a szeretők nekirontottak az orvosnak, és mindketten ütlegelni kezték. Egyikük egy műanyag zsákot is a férj fejére húzott, amitől elájult. Ez volt a szerencséje: a feleség és a szeretője azt hitték, hogy meghalt. A lakásban hagyták, egyelőre nem tudni, hogy miért. Az orvos egy idő után magához tért, és el tudott menekülni. Életveszélyes sérülésekkel ment a helyi kórházba. A rendőrséget a kórházból értesítették.

Az utológus férj a rendőrségen kívül senkivel nem áll szóba, a szomszédok szerint szinte bujkál.

"Soha nem gondoltuk volna, hogy ilyen itt megeshet. Ez egy rendes, családias környék, összetartó, tisztességes, polgári életet élő lakókkal. Azon a napon a kiabálásokból, ajtócsapkodásokból, majd a szirénázásokból tudtuk meg, hogy valami történt a doktoréknál. Látszólag mintaházasság volt az övék, nem is nagyon értjük most sem, el sem akartuk hinni a történteket. Sok magántanuló járt Ágikához, elképesztő, hogy az egyik diákjával lépett félre, ráadásul el akarták tenni láb alól a dokit" - mondta a lapnak az egyik környékbeli.

A 26 éves S. Patrik korábban gimnáziumi tanítványa is volt P. Ágnesnek, közelebbi kapcsolatba azonban csak később kerültek. A fiatal férfi Gersekaráton élt a szüleivel, külföldre készült volna szakácsnak, amiatt tanult idegen nyelvet.

A bíróság mindkét gyanúsított esetében elrendelte a letartóztatást, a nyomozati iratok alapján egyértelműen kiderült a gyanúsítottak ölési szándéka. ezért akár 20 év börtönt is kaphatnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.