Megrázó részletek derültek ki a megkéselt fitneszmodell tragédiájáról: "Ömlött a vér"

halál K. Ildikó Nyírtelek fitneszmodell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megkéselte feleségét, majd 20 hónapos kislányával bezárkózott a házba egy férfi Nyírteleken. A szomszéd, akihez a megtámadott fitneszmodell menekült, most beszámolt az általa ismert részletekről.

A pár tavaly még boldogan költözött Nyírtelekre, majd megszületett a közös kislányuk, de a kapcsolatuk fokozatosan egyre viharosabb lett, a férfi nem tudta elviselni, hogy szakmájából adódóan feleségét több férfi is megnézi. K. Ildikó eldöntötte, hogy elválik. A láthatásban megegyeztek, a nő elköltözött. K. Ildikó péntek hajnalban ment közös gyerekükért volt párjához, ebből alakult ki a konfliktus. A köztük kialakult vita közben a férfi többször megszúrta feleségét, aki átmászott a kerítésen: a szomszédban élő férfitől kért segítséget.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

"A zörgésre ébredtem. Mivel még félálomban nyitottam ajtót, meg sem ismertem Ildikót. Meg is kérdeztem, hogy kihez van szerencsém, mire bemutatkozott. A döbbenettől hirtelen szóhoz sem jutottam. Ildikó fejéből, a hasából, és a hátából is ömlött a vér. Besegítettem a házba, és mondtam, üljön le egy székre, míg ki nem jönnek a mentősök. Ő azonban összerogyott a szőnyegen, ami azóta is csupa vér, még nem sikerült kimosnom" - mondta János, a szomszéd a Borsnak.

"A mentősök bejöttek, levetkőztették Ildikót és megkezdték szakszerű ellátását. Előtte ez a nagyon csinos és kedves nő elmondta nekem, hogy a férje meg akarta ölni. Nem magát féltette, hanem a kis Annát, mert a gyermek bent maradt a házban az apjával. A rendőrök mellett a TEK emberei is kijöttek. Adtam nekik egy csípőfogót, hogy gyorsabban át tudják vágni a drótkerítést, mert az én kertemen keresztül tudták a házat hatékonyan megközelíteni. Betörték az ablakot vagy az ajtót, és kiderült, hogy a kislánynak szerencsére nem esett baja, Dávid viszont megvágta a csuklóját. Úgy tűnik, végezni akart magával" - monda János.

"Ha egy idegen kért volna tőlem segítséget, ugyanígy jártam volna el. Nem volt időm gondolkodni. Én próbáltam Ildikót nyugtatgatni, hogy minden rendben lesz, és ő is fel fog épülni. Csak a kislánya nevét hajtogatta" - árulta el a szomszéd.

Ildikót életveszélyes állapotban szállították kórházba, Dávidot pedig súlyos sérülésekkel. A rendőrség az ügyben megkezdte a nyomozást, a férfi ellen minden bizonnyal emberölés kísérletéért indul büntetőeljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.