Halálakor kokain mellett más drogokat és szteroidot is találtak Berki Krisztián mellett

Forrás: Nanasi Pal -
halál drog kokain szteroid nyomozás Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többféle drogot használhatott egyszerre halála előtt Berki Krisztián, legalábbis holtteste mellett a kokain mellett más kábítószereket és szteroidot is találtak a rendőrök. 

K. Istvánt gyanúsítják azzal, hogy Berkinek drogokat adott el, de a férfi azt állítja, csak az edzőteremből ismeri a celebet, soha semmilyen kábítószert nem adott el neki.A rendőrségnek a tippet Berki Mazsi adta, de csak egy becenevet tudott mondani, amihez K. István ügyvédje szerint védencének semmi köze nincs:

"Berki Renáta említett egy olyan becenevet, amit a védencemhez kapcsoltak. De már most szeretném kijelenteni, hogy ezen a becenéven őt soha senki nem hívta, nem emlegette. Ez nem az ő beceneve volt" - mondta el dr. Parti Ágnes ügyvédnő a Tények riportjában.

Berki Krisztián Forrás: Nanasi Pal

Az ügyvédnő arról is beszélt, hog Berki Krisztián sokféle kemikáliát használt, részben a testépítés, részben hasonló folyamatok miatt, melyek együttes hatásának vizsgálata sok kérdésre választ ad majd. Dr. Parti Ágnes szerint, ha kiderül, milyen összetételű drogokat használt az elhunyt celeb, az is kiderülhet, honnan szerezte be azokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.